Imagini REVOLTĂTOARE! Un șofer încearcă să lovească cu mașina O URSOAICĂ ȘI PUIUL EI (VIDEO)

Imagini REVOLTĂTOARE! Un șofer încearcă să lovească cu mașina O URSOAICĂ ȘI PUIUL EI (VIDEO)

Gestul unui şofer, care ar fi încercat să lovească cu maşina o ursoaică, a stârnit reacţii vehemente în mediul online. Ursoaica şi de puiul ei s-au ferit în ultimul moment din calea autoturismului, iar momentul a fost surprins de o turistă aflată într-o altă maşină, de pe sensul opus.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

– Stai, că e cu puiul! Stai, să treacă!

– Nu!

– Ce prost este!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

Acestea sunt imaginile care au stârnit indignare în mediul online. Întâmplarea s-a petrecut pe drumul care duce către stațiunea Balvanyos, din județul Covasna. Doi turişti, aflaâi într-un autoturism, au tras pe dreapta când au văzut că ursoaica, însoţită de puiul ei, se aflau pe şosea, pe sensul lor de mers. Au zis să aştepte ca animalele sălbatice să părăsească şoseaua, pentru a-şi continua drumul.

În scurt timp, de pe sensul opus a venit un alt autoturism.

Pe imaginile surprinse de cei doi turişti se vede că puiul îl aude şi fuge spre pădure.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Într-un gest de neînțeles, șoferul trage de volan și se îndreaptă spre ursoaică, aflată pe celălalt sens al drumului, şi aproape a lovit-o, spre indignarea martorilor care au filmat întreagă scenă.

Cei doi turişti au postat imaginile pe internet, iar acestea au stârnit reacții vehemente. Oamenii nu înțeleg dacă gestul șoferului a fost unul intenționat, de a răni ursoaica, sau a vrut doar să îndepărteze sălbăticiunile de pe șosea.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Urmăriți B1TV.ro și pe
`