Imagini impresionante de la flashmob-ul „Mișcarea nu are vârstă în Sectorul 6”: 140 de seniori au dansat într-un flashmob ce a durat 7 minute, în aplauzele spectatorilor (VIDEO, FOTO)

Imagini impresionante de la flashmob-ul „Mișcarea nu are vârstă în Sectorul 6”: 140 de seniori au dansat într-un flashmob ce a durat 7 minute, în aplauzele spectatorilor (VIDEO, FOTO)
Imagine de la Flashmob-ul „Mișcarea nu are vârstă în Sectorul 6”. Sursa foto: Primăria Sectorului 6 / Facebook

Scene impresionante în Sectorul 6, acolo unde circa 140 de seniori, cu vârste între 65 și 85 de ani, au dansat pe bulevardul Drumul Taberei, într-un flashmob ce a durat șapte minute. De pe margine, spectatorii s-au bucurat și i-au aplaudat.

„Am repetat pentru acest flashmob timp de trei săptămâni, la orele de mișcare pe care le organizăm de marți până vineri, în parcurile din Sectorul 6. Vin, prin rotație, între 100 și 110 seniori pe zi. Evident, intensitatea mișcărilor și tipul de exerciții sunt adaptate vârstei lor”, a spus Adrian Perian, coordonatorul proiectului „Mișcare pentru sănătate”.

Seniorii au și confecționat o rochie din 1.000 de trandafiri reciclabili, motiv pentru care primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a ținut să-i felicite.

Cel mai mare festival de flori din România se desfășoară în Sectorul 6

Flashmob-ul „Mișcarea nu are vârstă în Sectorul 6” a fost în cadrul West Side Flower Fest, cel mai mare festival de flori din România, care are loc weekendul acesta în Sectorul 6 al Capitalei. Evenimentul se desfășoară pe o suprafață de 43.000 mp atât în Parcul Drumul Taberei, cât și pe Bd. Drumul Taberei.

Publicul se poate delecta cu o mulțime de aranjamente florale, creații, ateliere și grădini tematice, dar și multe momente artistice.

Festivalul reunește 50 de expozanți și o pleiadă de specialiști din industria de flori și plante: peisagiști și artiști florali, printre care se numără și Nicu Bocancea, medaliat și premiat la cele mai renumite competiții internaționale de profil.

Vizitatorii pot admira 13 grădini senzoriale, amenajate în parc, rochia confecționată din 1.000 de trandafiri reciclabili, diferite aranjamente, dar și o mașină electrică îmbrăcată în flori.

De asemenea, au loc ateliere pentru copii și adulți, care vor învăța să facă aranjamente florale, dar și un concurs pentru floriști amatori.

West Side Flower Fest se încheie duminică, la ora 21.00.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:10 - Președintele Camerei Reprezentanților, îi cere lui Zelenski să o concedieze pe ambasadoarea Ucrainei în SUA, din cauza vizitei la fabrica de armament din Pennsylvania
09:05 - Simion neagă că Becali și-a cumpărat locul pe listele AUR la Camera Deputaților: L-am luat că ne aduce voturi. Mă interesează să câștig niște alegeri
08:57 - O cultură de canabis a fost descoperită într-o pădure din Dâmbovița. Cultivatorii aveau camere de supraveghere și sistem de irigație
08:45 - Guvernul a aprobat ajutoarele pentru chirie în cazul refugiaților din Ucraina: 750 de lei de persoană și 2.000 de lei de familie, lunar, pentru trei luni consecutiv
08:44 - Ciucă, întrebat despre o rupere a coaliţiei după alegeri: La cum arată lucrurile acum, mai mult ca sigur
08:33 - SUA, nou ajutor militar pentru Ucraina. Valoarea acestuia este de 375 de milioane de dolari
08:32 - Ce trebuie să știm înainte de o plimbare pe munte? Echipamentul necesar și hainele potrivite pentru drumeții
08:18 - Mircea Fechet, ministrul Mediului: De unde stăteam liniștiți cu viitura pe Dunăre, acum e o situație care ne alertează / E posibil ca vineri să avem o avertizare generală pe toată țara
08:09 - O razie a avut loc miercuri seara în județul Ilfov. Mașinile au fost verificate de un câine antidrog
08:07 - Interviu // Istoricul Dennis Deletant: “Există încă multe arhive care trebuie consultate ca lumea să aibă o vedere mai amplă despre activitatea unor comuniști” / “Trebuie o supraveghere mai amănunțită asupra doctoratelor”