Ilfov: Un biciclist de 30 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină pe șoseaua Andronache

Ilfov: Un biciclist de 30 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină pe șoseaua Andronache
Foto: impact.md

Un bărbat de 30 de ani şi-a pierdut viaţa pe şoseaua Andronache din Ilfov. Tânărul se afla pe bicicletă, cand  un şofer care mergea pe acelaşi sens l-a izbit în plin. Bărbatul a sfârşit sub roţile maşinii. Echipa de medici care a ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tânărul de 30 de ani venea dinspre Ştefăneşti, iar pe şoseaua Andronache  un şofer a intrat în el din plin.  Bărbatul a fost prins sub roţile maşinii cu tot cu bicicletă şi pentru a fi scos a fost nevoie de intervenţia unei echipe de la descarcerare. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Am primit o solicitare pentru un accident rutier cu o victimă încarcerată, iniţial s-a crezut că este vorba despre un copil, dar la faţa locului era vorba de un pacient de 30 de ani găsit în stop cardio respirator, nu se prezentau funcţii vitale. nu s-au intentat manevre de resuscitare şi s-a declarat decesul”, a declarat Alina Buzuc, medic rezident SMURD.

Biciclistul nu avea lumini şi nici semne reflectorizante şi se pare că, şoferul nu l-a observat în trafic. 

Un autoturism a surprins şi accidentat mortal un biciclist care circula pe acelaşi sens de mers. În urma efectuării cercetării la faţa locului se va stabili exact cine se face vinovat de producerea accidentului”, au declarat surse din cadrul Poliției Ilfov.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`