Ileana Stana Ionescu a fost incinerată. Soțul ei este devastat de durere

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată. Soțul ei este devastat de durere
Foto: Facebook

Ileana Stana Ionescu a fost incierată, luni, 8 iulie, la 8 zile de la moarte. Soțul ei, actorul Andrei Ionescu, este devastat de durerea de a se despărți pentru totdeuna de partenera sa de viață, alături de care a petrecut 70 de ani.

Ileana Stana Ionescu, incinerată

Actrița a fost cea care a dorit să fie incinerată. Soțul regretatei artiste a transmis că cenușa ei va fi depusă în cimitirul crematoriului. După evenimentul sombru a avut loc masa de pomană la care au participat persoanele dragi ei, conform Click.

„Este greu, dar Dumnezeu mi-a dat putere! Azi a fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. Ileana a dorit să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu! Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri. După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate”, a spus Andrei Ionescu.

Regretul soțului regretatei actriței

Soțul actriței este devastat de durere și regretă că nu a apucat să își ia rămas bun de la partenera lui de viață pentru că a murit în somn.

„Ea a murit în somn, n-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio. Oricum nici nu mă mai recunoștea, suferise niște AVC-uri. A murit senină, avea un chip atât de senin, am îmbrăcat-o într-o rochie superbă, albă, căreia ei îi plăcea atât de mult, dar pe care nu apucase să o îmbrace. Era atât de frumoasă, Ileana mea!”, a mai spus soțul Ilenei Stana Ionescu.

Andrei Ionescu a fost foarte dezamăgit de faptul că la priveghiul marii actrițe, care a avut loc în 2 iulie, nu a fost prea multă lume, semn că ea a fost uitată. Doar câțiva colegi au venit să îi aducă un ultim omagiu și să aprindă o lumânare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)