iELM – destinația cool de cumpărături pentru garderoba copilului tău

iELM - destinația cool de cumpărături pentru garderoba copilului tău

Atunci când vorbim de îmbrăcăminte pentru copiii noștri, ca părinte îți dorești tot ce e mai bun pentru copilul tău. Din acest motiv, vrem să fim mereu la curent cu ce magazine au mai apărut și unde am putea găsi hăinuțe de calitate pentru garderoba prichindeilor noștri.

În ultimii ani, un magazin online de haine pentru copii s-a făcut remarcat, devenind un brand popular în Europa. Acesta comercializează articole vestimentare pentru cei mici în 13 țări. Este vorba despre iELM, un retailer românesc din domeniul hainelor pentru copii care s-a lansat în Suedia, având ca valoare de bază dorința părinților de a oferi celor mici articole vestimentare la cele mai înalte standarde de calitate.

Motivul pentru care iELM este un brand de succes este simplu dar deosebit de important pentru confortul și siguranța copiilor: la fabricarea hăinuțelor sunt utilizate numai materiale de cea mai bună calitate și care se adaptează constant la nevoile micuților, la care se adaugă design-ul modern inspirat din moda scandinavă.

Încă de la începuturile iELM (Filip and Family SRL), din anul 2013, se remarcă dorința și misiunea de a oferi copiilor haine de calitate, la un preț potrivit. Numele brand-ului este o abreviere de la numele celor patru copii ai familiei fondatoare: Ida, Elin, Livia și Marcel.

Toate hainele acestui brand sunt produse în Uniunea Europeană, în ateliere cu aparatură de ultimă generație, iar la fabricarea hainelor se folosește doar bumbac organic, acesta fiind un material blând cu pielea sensibilă a micuților. În plus, are o durată mare de viață și este prietenos cu mediul înconjurător.

Hăinuțele iELM au devenit de-a lungul timpului foarte căutate în rândul părinților din Europa, dând naștere unor trenduri care au devenit populare chiar și în mediul online, în diferite grupuri de Facebook dedicate brandului, tocmai datorită design-urilor unice și mix-urilor cromatice folosite în crearea pieselor vestimentare.

După succesul obținut în ultimii 3 ani, iELM s-a extins și în afara Suediei și României unde erau comercializate la început hăinuțele, brandul fiind prezent acum și în țări precum Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Franța, Danemarca, Finlanda, Olanda, Austria, Spania, Estonia, Polonia și Cehia, dar și în Statele Unite ale Americii și Canada.

Ce produse putem găsi în oferta magazinului ielm.ro?

În oferta magazinului iELM se regăsesc colecții unisex de haine pentru copii și bebeluși, realizate din bumbac 100% organic certificat GOTS (Global Organic Textile Standard) și softshell, un material rezistent la intemperii și căptușit cu fleece pe interior.

Pe lângă materialele de înaltă calitate folosite pentru fabricarea pieselor de vestimentație, hăinuțele create de iELM sunt concepute pentru a stimula dezvoltarea cognitivă a copiilor, prin cromatica din design-ul hăinuțelor și diversele combinații de stil alese.

Așadar, dacă vrei ca micuțul tău să se simtă bine la joacă, să se bucure de libertate de mișcare și să aibă în garderobă numai hăinuțe de cea mai înaltă calitate, produsele din oferta iELM te vor ajuta să găsești un nou loc preferat de cumpărături în materie de hăinuțe pentru copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`