Caz REVOLTĂTOR la Iași. Un elev de 7 ani, UMILIT în fața clasei! Învățătoarea ar fi fost vânzătoare în comună, angajată fără concurs

Caz REVOLTĂTOR la Iași. Un elev de 7 ani, UMILIT în fața clasei! Învățătoarea ar fi fost vânzătoare în comună, angajată fără concurs
Foto: pixabay.com

Un elev de 7 anide la o școală din județul Iași a fost aspru pedepsit de o pseudo-învățătoare pentru că a deranjat ora.

Copilul, diagnosticat cu insuficiență cardiacă , a fost pus să stea în genunchi și cu mâinile ridicate în fața clasei din unitatea de învățământ dion comuna Dagâța.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Cazul a fost sesizat de consilierul pe probleme de romi din Prefectură, Elena Motaș. Mai mulot, aceasta spune că învățătoarea este, de fapt, o fostă vânzătoare din sat promovată fără concurs, din lipsă de dascăli.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

„Această doamnă a venit însoțită la școală de sotul ei și de propriul copil. A considerat foarte educativ să pună un copil rom din clasa a II-a să stea în genunchi cu mâinile sus… drept pedeapsă. Copilul suferea de obezitate și insuficiență cardiacă. Să umilești un copil de 7 ani în fața propriului copil mi se pare o lecție de rasism și un abuz emoțional fără precedent. Umilința ar fi durat și mai mult dacă educatoarea nu ar fi dat buzna în clasă, educatoarea de etnie roma. Directorul a încercat să mușamalizeze incidentul și a sfătuit-o pe vânzătoare să demisioneze, insistând ca mama elevului sa nu facă sesizare”, se arată în postare.

IRINA LOGHIN ÎN STARE DE ŞOC! FUEGO A PĂŢIT-O! FANII SUNT DEVASTAŢI (GALERIE FOTO)

În urma acestei postări, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi au demarat o anchetă.

„O echipă de inspectori se deplasează în cursul zilei de mâine la faţa locului pentru a verifica situaţia semnalată”, a declarat, pentru AGERPRES, Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`