Iași: Un bărbat și-a dat foc la casă din cauza geloziei. Alte două incendii au avut loc în țară

Iași: Un bărbat și-a dat foc la casă din cauza geloziei. Alte două incendii au avut loc în țară
Foto: puterea.ro

Incendiile s-au ţinut lanţ în ţară. La Iaşi, un bărbat a dat foc la propria casă din cauza geloziei. Acesta suferă de depresie şi este dependent de alcool. Şi în Baia Mare un apartament a luat foc din cauza unui scurt circuit, iar femeia care locuia cu chirie a ajuns la spital.

Un puternic incediu s-a produs în localitatea Poieni, din judeţul Iaşi. Focul a fost pus intenţionat, informează B1 TV. Orbit de gelozie, un bărbat şi-a incendiat casa.

Gheorghe Frătică avea de mai multă vreme probleme în familie. Fratele acestuia spune că bărbatul este în depresie de când soţia sa a plecat în Italia să muncească. Când a aflat că femeia şi-a găsit pe altcineva n-a mai stat pe gânduri. A dat foc la casă şi s-a făcut nevăzut. Oamenii din sat se tem acum că Gheorghe Frăţică ar putea repeta oricând tragedia, mai ales că îi place să consume alcool în exces.

Un cablu electric defect se pare că a dus la izbucnirea unui alt incendiu, de această dată într-un apartament aflat la parterul unui bloc din Baia Mare. Pentru lichidarea flăcărilor, pompierii militari au fost nevoiţi să intre pe geam, pentru că în locuinţă nu se afla nimeni. Una dintre încăperi a ars în întregime. Flăcările au distrus şi peste 50 de kilograme de materiale textile.
În timpul intervenţiei, la imobil a ajuns şi cea care locuia în apartament cu chirie. Când a văzut flăcările, a făcut un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Şi în localitatea Caseiu din judeţul Cluj, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie. Proprietarul a anunţat la 112 că două căpiţe cu fân au fost cuprinse de flăcări. Două autospeciale de stingere s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la o anexă din gospodărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)