Directoarea creșei unde copiii erau înjurați a povestit cum a fost agresată de un părinte: ”Iniţial a fost aşa un şoc, creierul meu a fost gol, apoi am realizat că sunt bătută”

Directoarea creșei unde copiii erau înjurați a povestit cum a fost agresată de un părinte: ''Iniţial a fost aşa un şoc, creierul meu a fost gol, apoi am realizat că sunt bătută''
Foto: Adevărul

Valeria Butnaru, șefa creșei din Iașiîn care copiii erau jigniți, amenințați și învățați să înjure, a fost lovită, luni dimineață, de tatăl unei fetițe. Femeia a povestit, pentru Digi24, cum au decurs lucrurile.

Butnaru a demisionat după izbucnirea scandalului, dar se află în perioada de preaviz. Bărbatul a venit la creșă și a lovit-o, nervos că aceasta, în trecut, i-a mutat copilul în grupa din care făceau parte îngrijitoarele agresive.

”La un moment dat, îmi spune: ”îmi place tabloul din spatele dumneavoastră”. Şi m-am întors: ”Da, e de mult, de la vechea şefă”. În momentul ăsta, mi-a pus mâna dreaptă aici şi mâna stângă la gură şi m-a ridicat şi m-a tras şi m-a izbit aici. Iniţial a fost aşa un şoc, creierul meu a fost gol. Am realizat rapid că sunt agresată şi bătută cu capul aici. Am început să strig şi el mai tare m-a strâns de mi-a intrat o unghie aici de-a lui”, a povestit Valeria Butnaru.

Ea a explicat și de ce fetița a fost mutată: ”Fetiţa lui, anul trecut, grupele mici au fost sus, grupele mari au fost jos. La recomandrea ISU, copiii mici au stat jos din septembrie 2018 şi grupele mari sus”.

”A fost un copil iubit, să ştiţi, cu toate că doamnele au vorbit cum au vorbit, dar, el fiind un părinte foarte pretenţios, chiar fetiţa a fost iubită, pusă la masă separat, făcute toate mofturile”, a mai spus Valeria Butnaru, pentru Digi24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`