Alertă la Iași: Bărbat diagnosticat cu malarie, în stare gravă la spital (VIDEO)

Alertă la Iași: Bărbat diagnosticat cu malarie, în stare gravă la spital (VIDEO)

Un bărbat din Iaşi este în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu malarie. Bărbatul s-a întors recent din Coasta de Fildeş, informează B1 TV. Este al doilea caz de malarie înregistrat în acest an la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În urmă cu o lună, un tânăr de 24 de ani a fost diagnosticat cu aceeaşi boală, după ce a lucrat în Africa.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Bărbatul are 43 de ani, iar în ultima jumătate de an a stat în Coasta de Fildeş, unde a lucrat în construcţii. Săptămâna trecută s-a întors acasă, însă a început să se simtă rău. Iniţial a crezut că ar fi vorba despre o răceală, dar întrucât starea s-a agravat, el a decis să meargă la un control. Aici medicii au descoperit că omul are malarie.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Pacientul este în stare gravă şi este internat la Secţia de terapie intensivă din cadrul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. Bărbatul a mai fost plecat la muncă pe continentul african în urmă cu câţiva ani, iar la întoarcerea în ţară el a fost diagnosticat de asemenea cu malarie.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Este al doilea caz de malarie înregistrat în acest an la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În urmă cu o lună, un tânăr de 24 de ani a fost diagnosticat cu aceeaşi boală, după ce a lucrat în Africa.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`