Hunedoara: Două mașini au ars complet în parcarea de la situl Sarmizegetusa Regia

Hunedoara: Două mașini au ars complet în parcarea de la situl Sarmizegetusa Regia
foto simbol: Pixabay

Două mașini au ars, duminică, în parcarea de la situl Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara. Incendiul a izbucnit la unul dintre autoturisme și s-a extins apoi la un altul parcat în apropiere. Vehiculele au fost distruse complet de flăcări.

„Un incendiu izbucnit la unul dintre autoturismele oprite în parcarea sitului arheologic s-a dezvoltat cu repeziciune şi s-a extins la un alt autovehicul parcat în apropiere. Cetatea dacică este amplasată într-o zonă de munte, echipajele de intervenţie specializate în stingerea incendiilor ale Detaşamentului de pompieri Orăştie parcurgând aproximativ 30 de km până la locul în care se dezvolta arderea. În incendiu au fost distruse în totalitate cele două autoturisme”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, citați de News.ro.

Pentru că exista pericolul ca focul să se extinsă și la alte mașini din zonă, jandarmii i-au sfătuit pe șoferi să-și mute automobilele.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

La fața locului au intervenit o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Orăștie, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Potrivit anchetatorilor, incendiul ar fi putut izbucni din cauza unui scurtcircuit la rețeaua electrică a unei mașini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`