Hubert Thuma (CJ Ilfov), despre deschiderea circulației pe A0 lotul Sud: „Este vorba despre tronsonul de 10 km pe care acum se poate circula ca-n palmă”

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma. Captură Video B1 TV

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a transmis un mesaj la deschiderea circulației pe A0 lotul Sud și a precizat că „este vorba despre tronsonul de 10 km pe care acum se poate circula ca-n palmă”.

Hubert Thuma (CJ Ilfov) a explicat ce înseamnă A0 pentru județ

Oficialul a transmis un mesaj, miercuri, cu puțin timp înainte de deschiderea circulației pe A0 lotul Sud.

„Este vorba despre tronsonul de 10 km pe care acum se poate circula ca-n palmă. A0 va fluidiza traficul între localitățile din Ilfov și București, va debloca actuala centură – DNCB. Pe date oficiale, va asigura legătura pe autostradă între intersecțiile cu DN4, DN5 și DN6 pe aproximativ jumătate (23,3 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0. Pe o analiză concretă din teren, după deschiderea lotului 1 Sud, se va asigura și conexiunea dintre A0 și A2 (Autostrada Soarelui)”, a declarat Hubert Thuma.

Hubert Thuma: De astăzi, putem circula pe 32,6 km de A0

Președintele CJ Ilfov a precizat că, „în total, de astăzi putem circula pe 32,6 km de A0”.

„Practic, cetățenii din localitățile din sudul județului Ilfov – Domnești, Clinceni, Cornetu, Bragadiru, Măgurele, Dărăști, Jilava, 1 Decembrie, Copăceni, Vidra, Berceni, Popești-Leordeni, Glina, Cernica – pot ajunge mult mai rapid în orice alt punct al județului, în Capitală, dar și spre mare, în Constanța, pe autostrada – A0 și A2”, a continuat Hubert Thuma.

„Analizăm constant evoluția acestui proiect coordonat de C.N.A.I.R. S.A. Este vital pentru Ilfov și este prioritar să fie integrat Drumurilor Radiale din Ilfov”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)