Hoțul acrobat din Botoșani a fost trimis în judecată. Cum dădea spargerile și care e paguba

Hoțul acrobat din Botoșani a fost trimis în judecată. Cum dădea spargerile și care e paguba
Sursa foto: Pixabay

Un tânăr din județul Botoșani a fost trimis în judecată pentru furt calificat, trei capete de acuzare, după ce a comis spargeri spectaculoase, folosindu-se de un arsenal de scule și profitând de geamuri sau uși de la balcoane lăsate neasigurate.

Cum a comis spargerile și ce lucruri a furat

În noaptea de 9 spre 10 iunie, tânărul a găsit un geam termopan lăsat deschis la un apartament de la etajul 1 al unui bloc. A escaladat fereastra, a intrat înăuntru și a furat 150 de euro.

Pe 30 iunie, a escaladat balconul unei locuințe situate tot la etajul 1 și a forțat ușa de acces cu o rangă. De aici a furat încălțăminte, parfumuri, ceasuri și o verighetă din aur, paguba totală fiind de 15.000 de lei, informează Monitorul de Botoșani.

Iar în noaptea de 3 spre 4 iulie, a escaladat gardul și balconul unei case tot din municipiul Botoșani. A intrat tot prin forțarea ușii de la balcon și a furat o geantă neagră și bijuterii tip gablonț. Prejudiciul total – 5.000 de lei.

Ce au găsit anchetatorii în locuința hoțului

Hoțul a fost prins după câteva zile, iar recent a fost trimis în judecată.

Anchetatorii au găsit în locuința sa mănuși, cagulă, scule de efracție, pantofii sport folosiți în timpul spargerilor, dar și mai multe bunuri furate, care vor fi restituite proprietarilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`