Horoscopul zilei pentru MARTI 23 APRILIE. Venus și Chiron se întâlnesc în Berbec. Deschide-ți inima!

Horoscopul zilei pentru MARTI 23 APRILIE. Venus și Chiron se întâlnesc în Berbec. Deschide-ți inima!

O zi insemnata din punct de vedere amoros. Venus il intalneste pe Chiron in Berbec, iar relatiile sunt puse la incercare. Deschide-ti inima, nu-ti fie teama de vulnerabilitate. Dragostea necesita curaj. Luna in Sagetator iti confera o viziune optimista, n-ai nimic de pierdut, n-ai nimic de care sa te temi.

Dupa ce Soarele a facut conjunctie cu Uranus si ti-a tulburat visele, acum vine randul lui Venus sa se intalnesca cu Chiron si sa-ti dea o lectie despre relatii. Onestitatea este cuvantul-cheie al zilei. Luna in Sagetator iti da o perspectiva filosofica asupra vietii. Esti mai increzator si gata de actiune.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
O zi plina de surprize. Se anunta vesti uimitoare despre ceva ce nici macar nu-ti poti imagina. Dar nu spune tuturor despre asta. Pastreaza secretul pentru moment. Cineva din familie ar putea fi nemultumit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te simti epuizat, mai ales din punct de vedere emotional. Incearca sa-ti pastrezi calmul si sa nu te implici in niciun fel de cearta sau conflict. Adevarul este ca deja esti extenuat din cauza eforturilor depuse in trecut. Gandeste-te de doua ori inainte sa spui ceva. Vei evita astfel tot felul de complicatii.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Esti in lumina reflectoarelor si te bucuri din plin de momentul tau. Lumea te priveste cu admiratie si respect. Nu-ti fie teama sa-ti arati slabiciunile. Sunt persoane care te iubesc neconditionat. Nu te indeparta de la planurile tale. Fii disciplinat si vor veni si rezultatele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`