Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie 2024. O perioadă care îi recompensează pe cei care au muncit foarte mult (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie 2024. O perioadă care îi recompensează pe cei care au muncit foarte mult (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie 2024. Invitatul său a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie 2024

„Astăzi vom vorbi în mod special despre forța plutoniană. Ce înseamnă cu adevărat să fii sub aspecte plutoniene, în ce domenii ale vieții ne va influența această putere cu care Pluto acum, aflat pe acest grad atât de critic, această putere care de fapt ne influențează practic zi de zi, putere care trebuie înțeleasă. Trebuie să înțelegem cum gestionăm forța plutoniană. Trebuie să înțelegem ce intra-aspecte și ce aspecte face acest Pluto cu celelalte planete din tema natală”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Proaspăta intrare a Soarelui în semnul Scorpionului reprezintă o provocare pentru voi! Provocări destul de puternice, nu neapărat cu o tentă grea, dură, dar într-un fel în care cam trebuie să înțelegeți despre ce este vorba într-o anumită zonă cu care ați tot evitat să vă confruntați. Soarele vorbește despre o răscolire, despre ceva ce iese la iveală, ceva ce poate să fie puțin cam dur.

Taur

Faceți investiții de mare forță și găsiți tot felul de soluții pentru a rezolva lucruri mai grele! Chiar dacă există nativi Taur într-un impas financiar, aceștia vor găsi soluții incredibile pentru a rezolva acele probleme. Sunteți o sursă nesecată de idei pentru cei din jur. Este o perioadă bună, o perioadă de adevăr!

Gemeni

Și pentru voi este foarte important accesul la cunoaștere! Jupiter oferă un fel de balsam sufletesc și ne conectează pe toți cu acele persoane cu care avem lucruri în comun, iar voi încercați o regăsire cu suflete pereche, cu oameni cu care vă face plăcere să discutați, să aveți tot felul de amintiri. Sunteți niște visători în esența voastră!

Rac

Perioada vine cu bune și cu rele! În cazul vostru apare ceva ce vă va face să înțelegeți ce se întâmplă la nivel emoțional. Acest Marte pe ultimul grad vorbește despre faptul că, cu siguranță, va trebui să învățăm ceea ce ni se adresează. Ați putea simți o apăsare, dar veți afla ceva despre structura voastră. Veți găsi soluții și veți ajunge la un nivel foarte puternic de introspecție, un nivel care vă apropie de adevăr, dar prin niște trăiri sufletești extraordinar de puternice.

Leu

Pentru toată lumea este o perioadă dură din multe puncte de vedere, o perioadă care vorbește despre lucruri care se descarcă într-un mod unic. Pentru voi este o perioadă extrem de misterioasă, care pe undeva ne obligă să descifrăm mistere. Există o nevoie incredibilă de a descifra anumite mistere ale vieții, de a vă sacrifica – un sacrifiu care poate să pornească de la o nedreptate care v-a fost făcută.

Fecioară

Vorbim despre un soi de abuz sufletesc, aparent, pe care l-au făcut Saturn și Neptun pe semn opus. Sunteți una dintre zodiile care au trecut prin cele mai dure momente în ultimii ani, dar o suferință care v-a adus foarte multă revelație, a adus o conexiune cu spațiul divin, a adus o înțelegere mai profundă a sufletelor celorlalți. Foarte mulți dintre voi au căpătat chiar și capacități terapeutice, capacități paranormale.

Balanță

Aveți nevoie de o provocare profesională! Vă doriți să obțineți performanță pe acest plan și să ieșiți la rampă – nu neapărat să aveți o funcție de conducere, dar oricum să vi se recunoască meritele. Pentru acest lucru ați muncit și munciți foarte mult în continuare. Vă doriți să fiți alături de premiați, să fiți în prezența unor persoane, la locul de muncă, care au demonstrat că pot, că reușesc! Este o perioadă care îi recompensează pe cei care au muncit foarte mult.

Scorpion

Trebuie să înțelegeți exact cum stau lucrurile în această perioadă! Beneficiați de prezența solară, un Soare care este puternic amprentat de Saturn. Puteți face lucruri de mare forță și, dacă știți că aveți un CV foarte bine pus la punct, este bine să încercați să faceți în așa fel încât să vi se recunoască aceste merite. Aveți un plus profesional, intelectual și financiar!

Săgetător

Beneficiem de un Jupiter extraordinar de puternic, care, chiar dacă face și aspecte disonante, ca guvernator al vostru, tot construiește! Jupiter invită către acces la cunoaștere sub toate formele, iar cunoașterea ne face mai puternici. Pur și simplu nu mai suportați persoane de proastă factură în jurul vostru și vă doriți efectiv să spulberați orice urmă de personaj care nu are onestitate și care vine doar să destructureze, doar să vă strice bunul mers al lucrurilor.

Capricorn

Cea mai mare putere pe care o imprimă planetele în această zile este dată de opoziția Pluto – Marte, cu ambele planete pe grade anaretice, grade critice, cu Pluto în semnul vostru. Asta înseamnă că are loc o descărcare extraordinar de puternică și trebuie să înțelegeți cu adevărat și să puneți punctul pe i într-o problemă destul de importantă pentru evoluția voastră, în ceea ce privește ieșirea din anonimat. Vom vedea foarte mulți nativi Capricorn care au ceva în destinul lor prin care ies din anonimat, adică sunt altfel decât ceilalți.

Vărsător

Pentru voi devine foarte importantă ideea de a vă centra pe propriile dorințe, pe ceea ce aveți de spus. Este de parcă deveniți centrul universului și începeți să contați puțin mai mult decât experiențele celor din jur. V-ați pierdut mult din această centrare în ultima perioadă și ați avut foarte multe trăiri sufletești care au ținut mai degrabă de impactul celorlalți asupra voastră. Acum simțiți că a venit momentul să dați puțin mai multă importanță propriei structuri!

Pești

Aveți foarte multe decizii, foarte multe lucruri consistente de care vă veți ocupa în săptămâna următoare. Există un singur factor perturbator, care ține de cuadratura Saturn – Venus, un mic deficit energetic care poate să vină fie din partea unei persoane, fie din partea unui eveniment care nu este chiar cum v-ați fi dorit din punct de vedere sufletesc. În rest, aspectele sunt foarte favorabile și este o perioadă bună pentru negocieri de orice fel, în care puteți crește financiar și puteți lua decizii de mare forță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`