Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 1-7 septembrie: „Vărsătorii intuiesc o zonă care le pot aduce foarte mult profit” (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 1-7 septembrie: Vărsătorii intuiesc o zonă care le pot aduce foarte mult profit (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 1 – 7 septembrie 2024. Invitatul Alinei Bădic a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 1-7 septembrie

Aspecte astrale foarte puternice săptămâna ce urmează. Ne izbim de tot felul de greutăți, de conflicte, vom vedea care ar fi conflictul principal specific săptămânii 1-7 septembrie. Avem o opoziție destul de puternică  care are o componentă spirituală sau descarcă ceva spiritual soare-saturn, cu soarele în semnul mercurian al fecioarei și saturn în continuare în semnul peștilor. Mai avem o opoziție mercur-venus. Ele vorbesc despre confuzii, blocaje apărute din senin, vorbesc despre relaționări de tot felul cu persoane care pe undeva ne impun restricții. Trebuie să fim foarte vigilenți săptămâna viitoare, să ne păstrăm un tonus bun, să fim optimiști, să ne axăm mai mult pe lucrurile care ne aduc bucurie și să vedem cum facem această transformare de la lucrurile care vin să ne blocheze la lucrurile care vin să ne aducă bucurie.

Berbec

Urmează o săptămână foarte puternică. Este o săptămână care are o structură specială. Neptun se găsește chiar înainte de cuspida cu zodia lor. Este într-un fel granița, aproape de primul grad din semnul Berbecului, mai exact pe ultimul grad din semnul Peștilor, semnul anterior Berbecului. Asta înseamnă că foarte multe lucruri lis e sugerează nativilor Berbec, apar foarte multe ocazii și oportunități care pe undeva vin să redreseze să pună pe un făgaș mai coresct viața nativului Berbec. Vom vedea foarte mulți nativi Berbec care încep o viață nouă, intră pe un făgaș mult mai onest față de sufletul lor.

Taur

Vorbim despre un aspect benefic între Pluto și Uranus, cu Uranus în semnul dumneavoastră, în continuare conjunct cu Algor și un Uranus care face și un aspect pozitiv cu Venus. Aș vrea să fac și o mențiune la anumite aspecte foarte pozitive și totuși oamenii reclamă multe probleme de parcă nici nu mai văd aspectele pozitive. Dacă nu s-a umblat la ceea ce voia Universul să se umble, adică dacă tu lași să persiste o greșeală karmică sau insiști într-o chestie care este clar o greșeală karmică nici nu mai poți să vezi. Ești într-o pădure malefică. Așa și cu aceste aspecte beneficie, ele sunt, dar dacă ativii taur persistă în numite greșeli care vin și ele pe filielă karmică.

Gemeni

Perioada este ușor conflictuală dar și plină de surprize plăcute din punct de vedere al relaționalului. Vom vedea foarte mulți gemeni care întâlnesc persoane cu care au compatibilitate. Singura problemă este că zona aceasta a relaționalului nu este foarte durabilă, adică s-ar putea să întâlniți multe persoane. Avem un careu în t care vorbește despre fluctuații relaționale, despre un soi de agresivitate pe care o exprimă cei cu care veniți în contact. Trebuie căutată sursa acestei agresivități.

Rac

Racii se confruntă cu o situație care are legătură cu stilul lor de viață. Trebuie să faceți în așa fel încât să mai schimbați câte ceva. Racii au avut activată partea aceasta de dușmănii karmice cu acest marte pe casa a 12-a. Există în continuare un factor de noroc substanțial cu Jupiter aici. Racii au și protecție. Sorții și soarta nativilor Rac este de partea lor. Urmează câteva zile care pentru raci devine foarte importantă o decizie pe care ei trebuie să o ia alături de persoanele apropiate lor, persoanele dragi.

Leu

Avem un mercur care prin cuadratura pe care o face cu uranus vorbește despre puterea vorbelor. Leii sunt foarte atenți. În ultima perioadă s-ar putea să fi auzit vorbe mai puțin plăcute, vorbe dure sau vorbe care i-au dezarmat prin duritatea lor mai ales că ele vin din zona lui Uranus conjunct cu Algol. Leii sunt hipnotizați de aceste vorbe care vin către ei ca niște gorgone cu șerpi în păr. Destul de dură situația pentru nativul leu care atunci când dorește să se facă plăcut și atunci când umple spațiul cu lumina lui solară foarte puțină lume rezistă și foarte puțină lume se pune împotrivă.

Fecioară

Această opoziție soare-saturn este foarte relevantă, cu soarele destul de tensionat în semnul dumneavoastră. Cu siguranță, fecioarele se confruntă zilele acestea cu un conflict, cu un blocaj sau cu ceva greu de rezolvat. Este bine să căutați ajutor, să le cereți persoanelor de încredere să vă susțină, chiar cred că aveți nevoie de o susținere, de un ajutor. Este un blocaj destul de dur. Soarele este doar afectat.

Balanță

Nativii balanță și ei experimentează un mic conflcit, nu este atât de dur cum este pentru alte zodii, dar este un conflict care ar trebui să le atragă atenția, în sensul că s-ar putea să credeți că lucrurile stau într-un fel dar ele stau altfel. Și acesta poate fi un disconfort atunci când credem că totul este roz și de fapt nu este așa. Sau invers, sunt și zodii care pun prea mult preț pe lucruri negative și ar trebui să fie mai pozitivi. Nativii balanță ar trebui să vadă ceva ce nu văd. Sfatul nostru din punct de vedere astrologic este să vedeți lucrurile altfel decât le vedeți. Este ceva fundamental care le scapă.

Scorpion

Este extraordinar de important să înțeleagă structura care lis e adresează mai puțin evident, pentru că Pluto pentru scorpioni poartă un mesaj foarte puternic. El spune așa: a venit vremea negocierilor. Pluto acum propune negocieri tuturor din semnul vărsătorului, ca atare le propune și scorpionilor o negociere cu acei oameni care însemnă ceva pentru ei. Scorpionii trebuie să fie foarte ateni ce tip de negociere.

Săgetător

Toate aceste aspecte care vin cu destul d emultă forță, chiar dacă, este un paradox al perioadei, chiar dacă suntem devitalizați, pentru că soarele este în deficit, totuși există foarte multă forță. Nu energiile solare ne dau putere acum, ci celelalte energii, de tip lunar, întunecat, umed, tulbure, ascuns, indescifrabil. Să nu ne mire potențialul de conflict misteric ușor. Această configurație vine cu foarte multă forță în ciuda deficitului solar și mai ales pentru Săgetător este de urmărit ce traiectorie ar acest Jupiter. Săgetătorii chiar pot pune preț pe vorbele anumitor persoane care sunt de influență și cu care au colaborare benefică.

Capricorn

Au ceva care îi enervează, îi destabilizează, e ceva care pe undeva se pune de-a curmezișul, ceva care nu că-i sfidează neapărat, dar pur și simplu un inconvenient. Deși lucrurile nu merg chiar rău pentru nativii capricorn. Au multe realizări, mai ales realizări financiare. Nativii capricorn cunosc foarte multe persoane cu potențial, se asociază cu oameni capabili să îi ajute, fac asocieri favorabile, dar și trebuie să urmărească linia lui Neptun și să înțeleagă că există o latură spirituală care li se adresează tuturor, dar este o portavoce.

Vărsător

Trebuie să rezolve o problemă financiară săptămâna următoare. Această opoziție soare-saturn are loc pe axa 2-8. Cu siguranță este un blocaj financiar sau ceva ce trebuie detensionat. S-ar putea să fie nevoie să rezolve niște încurcături cu anumite acte, documente sau să facă lumină într-o zonă legată de acte și documente. Și totuși potențialul financiar este foarte puternic. Acest Pluto intrat în semnul dumneavoastră vorbește despre un potențial care se activează pentru următoarele 2 decenii. Vărsătorii intuiesc o zonă care le pot aduce foarte mult profit financiar.

Pești

Atenție la identificarea acelui conflict sau blocaj despre care am vorbit mai devreme. Vin persoane care au ceva de spus dar nu este atât de important. Sfatul pentru nativii pești este să nu o ia personal pentru că chiar dacă se generează un conflict sau o persoană le vorbește mai neplăcut sau îi sfidează nu este o agresiune la adresa nativului pește, cât persoana aceea are ea o problemă cu ea. Atunci nativul pește trebuie să se transforme în mentor, nici decum să se simtă agresat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:32 - Accident groaznic în județul Teleorman. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite / Una dintre victime a fost preluată cu elicopterul SMURD
22:11 - Ministrul de externe din Israel îl acuză pe Josep Borrell că „amintește de cei mai răi antisemiți din istorie”. Șeful diplomației UE criticase un atac israelian din Gaza
21:39 - Nicolae Ciucă: Am ajuns la Galați, în zonele lovite de calamitate și voi rămâne aici peste noapte. Solidaritatea și compansiunea fac o comunitate puternică (VIDEO)
21:18 - Inundațiile au făcut prăpăd în estul României. Imagini cutremurătoare din Galați, județul care se confruntă cu cea mai dificilă situație (FOTO)
20:58 - George Stângă (PNL), despre inundațiile din Galați: Zona nu este la primul eveniment de acest fel. Cei responsabili nu au învățat nimic. Prefectura și Consiliul Județean au dat dovadă de un amatorism ieșit din comun (VIDEO)
20:32 - România, victorie dramatică împotriva Chinei în Cupa Davis. Cezar Crețu a adus punctul decisiv, după un nou succes în trei seturi
20:14 - Cutremur sâmbătă în România
19:57 - Patriarhul Daniel lansează un „apel la solidaritate cu persoanele grav afectate de inundații”: „Clericii și credincioșii sunt încurajați să contribuie activ la ajutorarea acestora”
19:33 - Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, împreună în zonele afectate de inundațiile din estul țării. Liderii PSD și PNL ar urma să rămână acolo peste noapte
19:14 - Rusia amenință că va transforma Kievul într-un „uriaș punct topit”. Dmitri Medvedev îi critică pe „pompoșii imbecili anglo-saxoni”