Haos pe drumurile din România după închiderea Văii Oltului. „Apare că e roșu tot”

Haos pe drumurile din România după închiderea Văii Oltului. „Apare că e roșu tot”
Sursa foto: agerpres

Închiderea Văii Oltului a dus la aglomerarea altor drumuri din România, unde coloanele de mașini s-au întins pe kilometri întregi, mai ales în stațiunile montane.

Aglomerație pe DN1

Pe DN1 a fost haos pe ambele sensuri de mers, după ce Valea Oltului s-a închis, iar de marți va fi și mai rău, pentru că TIR-urile nu vor mai avea accesul restricționat în zilele de marți, miercuri și joi, pe timpul zilei, conform știrileprotv.

„Apare că e roșu tot drumul. Noaptea am venit pe Valea Oltului, a fost deschis și acum ne-a băgat pe partea asta, aparent a băgat pe toată lumea”, a spus un bărbat.

Aglomerația s-a format după ce Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, de marți până joi, TIR-urile vor putea circula pe Valea Prahovei până la data de 9 august.

Porțiunea de drum dintre Predeal și Comarnic, adica 38 de kilometri, este parcursă în circa o oră și 40 de minute.

Lucrările de defrișare au început

Între timp, muncitorii au început deja lucrările de defrișare unde va fi viitoarea autostrada Sibiu-Pitești.

Marcel Ciolacu a transmis că va discuta cu reprezentanții CNAIR pentru a realiza o parte din lucrări pe timpul nopții, dar aceștia spun că nu este posibil din cauza protocoalelor silvice.

Pentru a diminua problema și nervii oamenilor, CFR a anunțat cp va suplimenta capacitatea celor 7 trenuri care străbat Valea Oltului. Vor fi patru garniture suplimentare, dintre care două vor parcurge toată distanța de la Sibiu la Râmnicu Vâlcea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:55 - Angajații din România care ar urma să aibă salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025
08:23 - Cine sunt cei doi români pensionari prinși cu bijuterii în valoare de 650.000 de euro în Germania
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)