Tot SABOTAJ? Haos la metrou, după ce o șină s-a FISURAT în zona Pipera. Ce scuză va ma găsi acum ministrul Cuc din guvernul ZERO AUTOSTRĂZI? (FOTO, VIDEO)

Tot SABOTAJ? Haos la metrou, după ce o șină s-a FISURAT în zona Pipera. Ce scuză va ma găsi acum ministrul Cuc din guvernul ZERO AUTOSTRĂZI? (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Potrivit unui comunicat Metrorex, haosul de la metrou este provocat de fisurarea unei șine în zona Pipera. Reamintim că acum câteva zile ministrul Cuc susținea că in cidentele repetate de la metrou ar putea fi cauzate de sabotaje, dar nu a dat mai multe informații concrete în acest sens.

Iată comunicatul Metrorex: „Astăzi, 28.05.2019, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o ușoară decalare, de 2 minute fața de graficul de circulație obișnuit.
La controalele efectuate de către specialiștii Metrorex, a fost identificată o fisură a șinei în zona stației Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia și a fost introdusă o restricție de viteză. Situația va fi remediată total în această noapte. Călătorii sunt informați prin sistemul de sonorizare din stațiile de metrou și trenuri.”

Sunt din nou probleme pe „magistrala corporatiștilor” Berceni – Pipera.

Reprezentanții Metrorex anunță că se circulă cu dificultate pe Magistrala 2, potrivit b1.ro

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

VIDEO: B1.ro

în stațiile de metrou Unirii, Universitate, Romana, Victoriei, osute de călători așteaptă să poată urca în tren pentru a ajunge spre serviciu.

Foto: B1.ro

Din primele informații, ar fi vorba despre motive tehnice.

Problemele la metroul bucureștean sunt din ce în ce mai dese. În ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.

Foto: B1.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)