Groapa în care a căzut o mașină nu se afla în curtea unei școli, precizează Primăria Sectorului 6: Incidentul a avut loc pe un teren privat, aflat în proprietatea unei societăți

Groapa în care a căzut o mașină nu se afla în curtea unei școli, precizează Primăria Sectorului 6: Incidentul a avut loc pe un teren privat, aflat în proprietatea unei societăți
Foto simbol: Pixabay

Primăria Sectorului 6 a făcut o serie de precizări în legătură cu incidentul de miercuri dimineață, când o mașină a căzut într-o groapă provocată de surparea asfaltului.

Primăria Sectorului 6 spune că incidentul a avut loc pe un teren privat

Instituția a precizat că incidentul s-a produs „pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți”.

„Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățămant. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de „89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete.

Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului. Din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul.

Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București”, a declarat Primăria Sectorului 6.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:16 - Florin Roman, despre proiectul PNL împotriva „țepelor imobiliare”: A fost blocat de majoritatea PSD din conducerea Camerei Deputaților și a comisiei conduse de Laura Vicol. Cerem să îl voteze de urgență (VIDEO)
14:15 - Un pilot al companiei aeriene Turkish Airlines, a decedat în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgență
13:59 - Cum a reacționat un profesor când un elev i-a deranjat ora și i-a răspuns necivilizat. Copilul a ajuns la medicină legală
13:55 - Argeș: Femeie de 70 de ani și fiul ei, afacere ilegală cu droguri. Aveau acasă plantație de canabis
13:52 - Elena Lasconi: Moțiunea de cenzură USR e scrisă! Nicolae Ciucă și PNL au acum șansa de a arăta tuturor dacă sunt cu românii sau sunt cu Marcel Ciolacu
13:47 - Marea Britanie nu a fost niciodată „mai grasă”, arată statisticile
13:38 - Simona Spătaru: USR le-a dat celor din PNL șansa să își spele obrazul. I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare (VIDEO)
13:31 - O fetiță de patru luni a rămas blocată în mașină. Părinții nu le-au permis pomperilor să forțeze portiera
13:25 - DNA confirmă: PSD a transformat Casa Unirea într-un instrument de jefuire a banilor publici. PNL-ul lui Iohannis și Ciucă a fost părtaș la deturnarea fondurilor
13:11 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu o joacă tot a la PSD. Decizia PNL a fost aceea că, da, coaliția nu mai există, însă Guvernul își va îndeplini obligațiile asumate de a guverna stabil până după alegeri (VIDEO)