Toată lumea curăță cartofii, îi pune la fiert, îi scurge de apă și apoi îi pisează adăugând și restul de ingrediente. Cartofii fierți sunt preferați de foarte mulți români în diferite rețete, dar un anumit secret ar putea schimba modul de a găti aceste legume.
Astfel, bucătarii au diferite trucuri pentru a face cartofii fierți să fie delicioși, scrie playtech.ro.
De multe ori, capacul este pus deasupra unei oale în momentul în care fierb cartofii, ținând cont de faptul că recipientul o să rețină căldura în mod eficient.
Mulți oameni aleg să fiarbă cartofii în apă clocotită pentru a salva timp.
Având în vedere că partea exterioară se fierbe mai repede, cartofii se destramă în momentul în care interiorul atinge gradul necesar de pregătire.
Chiar dacă procesul este mai rapid, este important ca legumele să nu fie puse în apă clocotită.
Temperatura ar trebui să fie una medie, astfel cartofii se vor găti mult mai bine.