Gregorian Bivolaru, scrisoare din Suedia către magistraţii români

Gregorian Bivolaru, scrisoare din Suedia către magistraţii români
Foto: evz.ro

Scrisoare din Suedia către magistraţii români. Gregorian Bivolaru le-a scris magistraţilor Cristina Rotaru şi Ioan Bogdan care îl judecă în dosarul în care este acuzat de perversiune sexuală, act sexual cu minori şi trafic cu minor.

În scrisoare, acesta menţionează că locuieşte într-un oraş din Suedia, unde a primit azil politic, după ce Curtea Supremă din această ţară a constat că ar putea fi supus la grave persecuţii de către autorităţile române datorită convingerilor sale.

Liderul MISA a ținut să menționeze că întreaga anchetă desfășurată împotriva sa nu este altceva decât o înscenare și că este victima unui ordin politic. El a explicat că ținta perchezițiilor din anul 2004, în ashramurile MISA din Capitală, nu a fost altceva decât biblioteca sa personală și anume aproximativ 60.000 de cărți în limba română și alte limbi.

Totodată, Gregorian Bivolaru a făcut referire în scrisoarea către magistrați la arestarea sa din anul 1984 de către organele de securitate. Acesta spune că pentru ca anchetatorii să obțină avansări în grad și să pozeze în salvatorii lui Ceaușescu, au înscenat în primă fază un dosar prin care se susținea într-un mod aberant că liderul MISA intenționa să îl omoare pe Nicoale Ceaușescu de la distanță prin mijoace paranormale. Această acuzație a apărut în dosarul din 1984, iar ca semn de protest Gregorian Bivolaru a decis să evadeze din arest.

Un alt aspect prezentat de Bivolaru în scrisoare este reprezentat de cazul Mădălinei Dumitru, fata despre care procurorii spun că ar fi întreținut relații sexuale cu liderul MISA și care a fost filmată în timpul percheziților din 2004.

În încheierea scrisorii către magistrați, Gregorian Bivolaru nu a ezitat să le dea și câteva sfaturi acestora. Acesta spune că nu este exclus ca asupra magistraților să se realizeze unele presiuni de ordin politic de către unele persoane din parchet care au fost deranjate în orgoliul lor profesional că acesta a fost găsit nevinovat și că din acest motiv îi roagă pe oamenii legii să nu ia în consideare aceste ingerențe și să ancheteze cazul în spiritul dreptății.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)