Grecia, bună și vara, bună și iarna / Revelionul perfect pentru români în Thassos: „Dacă doriți să petreceți cu noi, mai găsim cazări în zonă”

Grecia, bună și vara, bună și iarna / Revelionul perfect pentru români în Thassos: „Dacă doriți să petreceți cu noi, mai găsim cazări în zonă
Foto: Captură video

Grecia este una dintre țările de care românii sunt foarte atașați, fiind destinația preferată în timpul sezonului estival. Chiar și așa, locurile de pe tărâm elen îi atrag pe aceștia și în timpul iernii, atunci când se reîntorc pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă.

Câțiva români stabiliți în Grecia organizează o petrecere de Revelion, acolo unde așteaptă alături de ei și alți români, pentru a fi împreună în noaptea dintre ani.

În primă fază, doar 12 invitați erau așteptați, însă ulterior lista a fost modificată, iar acum, cu doar o zi înainte de petrecere, peste 80 de români și-au anunțat prezența. Lista este în continuare deschisă, așa că va fi o petrecere de pomină.

Revelion românesc în Grecia

„Din 2020 de când ne-am mutat definitiv aici ne-am dorit să organizăm un eveniment în extra-sezon pe insulă.

O pandemie ne-a cam pus bețe în roate 2 ani, dar iată că visul nostru de a construi un sezon mai lung începe să devină realitate. Am arătat în ultimii 2 ani întregii lumi că insula este superbă nu doar vara, ci și în celelalte 6 luni de „iarnă”.

Și iată că, dacă acum o săptămână am inceput efectiv să organizăm evenimentul pentru 12 prieteni, avem acum peste 80 de români care vor petrece noaptea dintre ani cu noi, cu marea aproape.

Vremea ține cu noi, este soare și cald, iar câteva din afacerile deschise peste iarnă așteaptă turiștii cu ospitalitatea pe care o știți din vară.

Așa că dacă doriți și voi să petreceți cu noi, mai găsim și cazări în zonă și mai avem și câteva locuri la petrecerea de Revelion. Mulți dintre turiști au început deja să vină.

Și doar până mâine 30.12 puteți să confirmați ferm rezervarea”, a scris acesta pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Petrecere românească la trecerea dintre ani, în Grecia

Organizatorul a anunțat că nu există impus un anumit preț pentru petrecere. Singura condiție este aceea ca cei care vin să facă consumație.

Petrecerea va avea loc într-o tavernă din Limenaria, după cum se precizează într-o altă postare.

„Sunteți în Thassos de Revelion? Hai să petrecem împreună noaptea dintre ani, în Limenaria, la taverna Almyrikia.

Avem de toate: mâncare tradițională, căldură, dans și voie bună. Între piscină si valurile mării – un Revelion cum n-ați avut vreodată și cum mulți își doresc.

Începem ușor după ora 21:00 și stăm până dimineața.

Multe surprize dulci și nu numai.

Ținuta obligatorie: confortabilă. De la pijamale, la rochii sclipicioase și cravate.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`