Grav accident rutier în Arad: Un mort şi patru răniţi, inclusiv trei copii

Grav accident rutier în Arad: Un mort şi patru răniţi, inclusiv trei copii
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Un accident rutier s-a produs marți, 10 septembrie, între localităţile Beliu şi Seliştea, județul Arad, o persoană stingându-se din viață, iar alte patru fiind rănite.

În accident a fost implicat un singur autoturism

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, citat de Agerpres, în accident a fost implicat un singur autoturism, iar victima decedată este un bărbat în vârstă de 27 ani.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la locul evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani”, a transmis ISU Arad.

Trei copii și un adult, la spital

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 25 de ani şi trei minori cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, sunt conştiente şi cooperante. Acestea au fost evaluate de echipajele medicale prezente la faţa locului şi ulterior au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Ineu, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sebiş, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_