Grav accident în Suceava: Şapte dintre victime, internate la Spitalul Judeţean. Două dintre ele sunt copii

Grav accident în Suceava: Şapte dintre victime, internate la Spitalul Judeţean. Două dintre ele sunt copii
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Nouă persoane au fost implicate într-un grav accident rutier produs joi dimineață pe drumul european E85, pe raza localităţii sucevene Drăguşeni. Șapte dintre ele au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Accident cu multiple victime în județul Suceava

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane, printre care şi cinci minori. O femeie şi un copil au rămas printre între fiarele contorsionate.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a şapte echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. În urma evaluării celor implicaţi în eveniment, toate cele nouă persoane, conştiente şi cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate şi le-au predat echipajelor medicale şi paramedicale”, au precizat oficialii ISU Suceava, citați de Agerpres.

7 victime, la spital după accident

Toate cele nouă persoane au fost transportate la spital pentru analize și îngrijiri, șapte dintre ele fiind internate. Victimele au vârste cuprinse între 5 şi 40 ani.

„Un copil în vârstă de şapte ani, cu fractură deschisă femur şi fracturi costale, a rămas internat pe Secţia Chirurgie Pediatrică. Un alt copil, în vârstă de nouă ani, a rămas internat pe Secţia de Neurochirurgie cu diagnosticele traumatism cranio-cerebral, fractură bază de craniu, otoragie dreaptă. Restul victimelor sunt în curs de investigaţii”, au precizat oficialii Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, citați de Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)