Grav accident în București: O ambulanță s-a răsurnat. Sunt mai multe victime, între care o fetiță de 6 ani (VIDEO)

Grav accident în București: O ambulanță s-a răsurnat. Sunt mai multe victime, între care o fetiță de 6 ani (VIDEO)
Captură Video: B1 TV

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident de circulație care a avut loc noaptea trecută, pe bulevardul Iuliu Maniu din București. Tamponarea s-a produs între o mașină și o ambulanță SMURD care s-a răsturnat, informează B1 TV, în cadrul Știrilor prezentate de Luiza Cergan.

Accident cu o ambulanță în Capitală. Mai mulți răniți

Totul s-a petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu, la intersecție cu bulevardul Geniului. Deși ambulanța SMURD era în misiune și avea semnalele acustice și luminoase pornite, o șoferiță de 29 de ani nu ar fi observat-o la timp și a lovit-o în plin.

Impactul a fost atât de violent, încât ambulanța a fost răsturnată pe o parte. Mai multe ambulanțe, dar și pompierii au ajuns la fața locului.

În urma impactului, patru victime au ajuns la spital. Trei dintre ele – pacienta din ambulanță, unul dintre paramedicii SMURD și șoferița din mașină – au fost transportați la Spitalul Universitar.

Rănită a fost și o fetiță de 6 ani, fiica șoferiței care, după ce a fost stabilizată de medici, a fost transportată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” pentru investigații.

Rămași la fața locului, polițiștii de la Brigada Rutieră și criminaliștii au făcut cercetarea pentru a stabilice s-a întâmplat.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios