Gorj: Un elev a dispărut de acasă după ce s-a certat cu părinții din cauza unei note. Băiatul a fost dat în urmărire națională 

Gorj: Un elev a dispărut de acasă după ce s-a certat cu părinții din cauza unei note. Băiatul a fost dat în urmărire națională 
Foto: pandurul.ro

Un băiat de 15 ani din comuna gorjeană Fărcășești a fost dat în urmărire la nivel naţional după ce a dispărut de acasă de câteva zile. Elev în clasa a VIII-a, Ciprian Gabriel Gugu a plecat de acasă joi, după ce mama lui nu i-a mai dat voie să meargă la fotbal și i-a luat telefonul mobil din cauză că a obținut o notă mică la simularea Evaluării Naționale, informează pandurul.ro.

Atunci când a plecat de acasă, adolescentul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

De asemenea, potrivit sursei citate, Ciprian Gabriel Gugu are următoarele semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 50 de kg, păr şaten, ochii albaștri, faţă ovală, fără a prezenta semne particulare.

Rudele sale sunt disperate și fac apel la oameni să distribuie pe rețelele sociale imaginea băiatului și să le contacteze imediat ce obțin vreo informație despre el.

De asemenea, autoritățile din Gorj îi roagă pe cei care îl văd pe adolesent să anunțe cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul