Gigi Becali, despre bursă: "E ceva mondial, un fel de ruletă financiară măsluită. Știi ce cumperi? Ce mașină trece, cu soț sau fără soț? Ce jucam noi în copilărie!"

Gigi Becali, despre bursă: "E ceva mondial, un fel de ruletă financiară măsluită. Știi ce cumperi? Ce mașină trece, cu soț sau fără soț? Ce jucam noi în copilărie!"

Proaspătul liberal Gigi Becali nu putea să nu-și dea cu părerea și despre jocul la bursă.

După ce a declarat că o să-l ajute pe cel mai cunoscut broker al momentului, Cristian Sima (Detalii AICI), patronul Stelei și “aproape” candidat USL la parlamentare a simțit nevoia să explice pe înțelesul tuturor jocul la bursă. Ce a ieșit este o definiție în stilul său caracteristic:

 Gigi Becali despre jocul la bursă:

– “Sunt diferite metode din astea de a curăța lumea de bani. Este ceva mondial făcut. Adică este un fel de ruletă financiară măsluită. Ruleta asta normală de la cazino, cade bila… Acolo totul este calculat și teleghidat în așa fel încât bila să vină pe magnet direct acolo. Adică punem pe 35 de numere, al 36-lea pune bila, ne curăță pe toți! Ei fac în așa fel încât ăia mari care au mii de miliarde, cei mai mari magnați ai lumii care nici nu-i cunoaștem și care conduc lumea… Și cum să curețe lumea de bani? Au inventat ruleta asta financiară. Acolo cumperi nebunii, știi ce cumperi? Ce mașină trece, cu soț sau fără soț? Ce jucam noi în copilărie! Iluzii din astea. Crește bursa de la Londra sau scade? Pariezi invenții!

– „Ei controlează totul, e imperiul lor, e platforma lor electronică. Când trebuie să scadă, ei urmăresc totul. Să vedem, pac, pac, pac și dau lovitura! Curăță, curăță, curăță, atunci când se strânge toată lumea în buchet.

– „Totul e manipulat, dar dacă ești băiat deștept poți să stai în plasa lor, acelor mari curățători și magnați, să ciupești și să fugi. Poți să ciupești și un milion într-o zi! Da să fugi, că dacă stai pierzi tot! Nu e investiție, e joc, dar nu e nici măcar joc de noroc, e totul teleghidat, totul controlat de marii magnați ai lumii!

Declarațiile lui Gigi Becali au fost făcute într-o emisiune la România TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`