Gigi Becali are o coastă fisurată după accident, dar nu vrea niciun tratament: „O să se sudeze, ce o să facă. E obligată, de frică se sudează!”

Gigi Becali are o coastă fisurată după accident, dar nu vrea niciun tratament: „O să se sudeze, ce o să facă. E obligată, de frică se sudează!”
Sursa Foto: Hepta/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul în care a fost implicat. Patronul FCSB a susținut că are o coastă fisurată, dar nu vrea să ia tratament deoarece „e obligată, de frică se sudează”. Iar dacă inițial a luat în calcul să depună plângere împotriva celuilalt șofer, ulterior s-a răzgândit: „Nu fac eu aşa ceva. Ce câştig eu că îi fac rău la un om?”.

Amintim că, potrivit declarațiilor sale, Becali a ajuns cu Rolls-Royce-ul în şanţul centurii Capitalei, după ce a evitat impactul cu un alt șofer.

Becali spune că are o coastă fisurată după accident

Potrivit Observator News, patronul FCSB s-a dus la un spital privat din Sectorul 1.

Gigi Becali: Am o fisură acolo la cartilaj, la coastă acolo.
– V-au dat medicii tratament?
Becali: Păi, dar nu am vrut eu să iau. O să se sudeze, ce o să facă. E obligată, de frică se sudează.

Angajaţii spitalului au sesizat Poliţia. La 3 dimineaţa, Becali dădea cu subsemnatul la Secţia din oraşul Pantelimon. El a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, rezultatele fiind negative.

Becali nu mai vrea să depună plângere împotriva celuilalt șofer

Inițial, patronul FCSB a invocat posibilitatea de a depune plângere penală împotriva celuilalt șofer: „Acum s-a deschis dosar. Cum adică, tu pleci? Așa că-l îndrum pe cel care a făcut asta să mă caute, să-și ceară iertare și nu-i mai fac plângere penală”.

Numai că apoi s-a răzgândit: „Şi dacă nu îşi cere (iertare), tot nu îi fac plângere. Nu fac eu aşa ceva. Ce câştig eu că îi fac rău la un om?”.

Totuși, dacă celălalt șofer va fi identificat și polițiștii vor constata că el e vinovatul, riscă să fie acuzat de vătămare corporală şi de fugă de la locul accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`