Gigi Becali a primit săptămâna trecută o nouă permisie de 24 de ore

Gigi Becali a primit săptămâna trecută o nouă permisie de 24 de ore
Foto: dolce-sport.ro

A răsărit soarele şi pe strada lui Gigi Becali. Aflat de aproape un an şi jumătate în închisoare, finanţatorul Stelei are parte de veşti din ce în ce mai bune în ultimul timp. Becali a primit săptămâna trecută o nouă permisie de 24 de ore pe care şi-a petrecut-o alături de familie, departe de ochii presei, transmite B1 TV.

Gigi Becali şi-a învăţat lecţia. După ce în luna mai a fost pedepsit de conducerea Penitenciarului Poarta Albă pentru că s-a dat în spectacol în faţa camerelor de luat vederi în timpul unei permisii, latifundiarul din Pipera a devenit acum mult mai discret. El a fost răsplătit în urmă cu o săptămână cu 24 de ore de libertate pe care şi le-a petrecut alături de familie. Asta după ce în luna septembrie a avut parte de alte cinci zile libere.

”Nimeni nu știe ce a făcut, cu ce s-a ocupat. Doar familia știe, și-a dedicat cele 24 de ore celor două fete, mamei sale și soției. Pe noi, colaboratorii, ne-a anunțat doar că a primit liber. Libertatea este mai importantă decât expunerea în media. Gigi a înțeles acest lucru și nu mai vrea să apară în fața camerelor TV. Plus că este conștient că respectarea regulilor impuse de către Penitenciar poate aduce, de la sine, noi zile libere.” , a declarat un angajat al Războinicului Luminii.

Gigi a avut şi o cerere specială pentru apropiaţii săi. Pentru ca totul să se petreacă în cel mai mare secret, Becali a vrut să fie aşteptat la ieşirea din penitenciar de o maşină neagră cu geamuri fumurii. Presa tabloidă susţine că limuzina a fost închiriată de la Ion Ţiriac.

Finanţatorul Stelei are mari speranţe că va mai primi o permisie şi de Crăciun. De asemenea, Gigi visează să fie eliberat anticipat chiar la începutul anului următor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`