Ghiţă: Domnul Elan Schwartzenberg nu poate fi managerul Realitatea

Ghiţă: Domnul Elan Schwartzenberg nu poate fi managerul Realitatea
Foto: evz.ro

Sebastian Ghiţă a declarat sâmbătă că Elan Schwartzenberg nu poate fi managerul Realitatea TV şi nici nu poate fi implicat în managementul televiziunii. „Domnul Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea. El nu poate să fie implicat în managementul Realitatea”, a spus Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a precizat că va continua să fie managerul Realitatea, respectând astfel contractul semnat în 2010 între Asesoft şi Realitatea Media, care este valabil cinci ani.

Întrebat ce măsuri va lua dacă Sorin Ovidiu Vîntu va decide să îl implice pe Elan Schwartzenberg în managementul Realitatea, Ghiţă a declarat: „Domnul Vîntu nu are nicio calitate la Realitatea. Domnul Vîntu este o persoană fizică din România”.

Referitor la decizia cu privire la rezilierea contractului cu Asesoft, Sebastian Ghiţă a spus că doar instanţa poate să decidă acest lucru.

„Un contract între două societăţi nu poate fi desfăcut decât în instanţă. Conform legilor din România numai o instanţă se poate pronunţa asupra acest lucru, nu AGA Realitatea Media”, a declarat patronul Asesoft.

Ziarul Evenimentul zilei a scris sâmbătă Elan Schwartzenberg va prelua controlul postului de televiziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vîntu, arestat vineri de judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Această informație vine la o zi după ce patronul Asesoft declarase, în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, că Realitatea TV nu poate fi vândută, pentru că postul TV ar trebui să plătească daune de 24 de milioane de euro către compania patronată de el.

Vezi aici declarația lui Sebastian Ghiță privind vânzarea postului Realitatea TV

Numele lui Elan Schwartzenberg a fost vehiculat de mai bine de o lună ca potențial manager al postului Realitatea TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`