Ghid de amenajare a livingului rustic – Ce piese de mobilier puteți alege?

Ghid de amenajare a livingului rustic – Ce piese de mobilier puteți alege?

Vă numărați printre persoanele pasionate de aventură și călătorit și vă doriți să vă aduceți dragostea pentru natură în casă? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor în cazul în care doriți să vă amenajați sufrageria. Fie că vă mutați la casă nouă, fie că vreți o modernizare a locuinței actuale, sfaturile pe care urmează să vi le oferim vi se vor potrivi în orice situație. Vrem să vă vorbim despre piesele de mobilier de living pe care le puteți alege pentru un design rustic cât mai fabulos. Veți afla care sunt elementele cheie pentru care să optați înainte de mobilat, apoi vă vom enumera și mobilierul necesar pentru obținerea acestui tip de design. La final, vă garantăm că locuința dumneavoastră va emana căldură, va fi primitoare și va căpăta toate laudele celor dragi. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Designul interior rustic se remarcă prin elementele naturale, culorile neutre și texturile multiple. Principalul element care ne atrage tuturor atenția este lemnul, desigur. Acesta poate fi folosit într-o varietate de moduri, de la material principal pentru mobilierul de living, până la decorațiuni și accesorii. Totodată, alături de aceste elemente mai vine și sentimentul de natură, aventură, relaxare și cadru montan. Ce poate fi mai plăcut decât să locuiți într-o casă ce emană iz de vacanță la orice pas? Dacă vă doriți și dumneavoastră o astfel de locuință, rămâneți cu noi. În continuare, vom începe enumerarea elementelor cheie promise, apoi vom trece la piese de mobilier perfecte pentru acest cadru. Iată despre ce este vorba.

Principalele elemente care vor atrage atenția într-un living cu design rustic vor fi următoarele: componentele lemnoase, culorile neutre, decorațiunile lucrate manual, precum și texturile variate. Când vine vorba de culori, vă recomandăm să optați pentru cele din paleta de verde închis, crem, maro, vișiniu, negru sau gri. Decorațiunile le puteți alege după bunul plac, dar nu uitați să optați și pentru câteva accesorii tipice: coarnele de cerb, lumânările parfumate, butucii de lemn sau piesele sculptate. Cât despre texturi, aflați că puteți alege între lemn, piele, cărămidă, stofă, lână și bumbac plușat. Dacă alegeți canapele extensibile de piele, de exemplu, optați pentru un fotoliu de stofă și folosiți pernuțe decorative din bumbac plușat. Mai puteți adăuga și o pătură călduroasă de lână lângă tot acest ansamblu, pentru a întregi aspectul sufrageriei. Aveți o mulțime de opțiuni la dispoziție. Lăsați-vă imaginația să zboare și veți obține cel mai frumos design.

Acum că v-am vorbit despre elementele cheie, am ajuns și la enumerarea pieselor de mobilier pentru living, după cum v-am promis. Cele principale sunt doar 5 la număr, 5 piese ce vor transforma pe deplin locuința dumneavoastră. Începem cu începutul și ne referim la canapele. Puteți opta pentru orice tip de canapea, fie ea obișnuită sau extensibilă. Însă, nu uitați să adăugați și un fotoliu asortat lângă. După cum vă spuneam și mai devreme, acest aranjament va întregi aspectul camerei. După aceasta, optați pentru o consolă TV suspendată. Atașați-o facil pe perete pentru a putea veni cu următoarea piesă de mobilier dedesubt. Este vorba despre șemineul artificial, desigur. Șemineul este piesa de rezistență dintr-un living rustic, dar acesta nu trebuie să fie adevărat. Alegeți modelul perfect în funcție de preferințe. Nu în ultimul rând, optați și pentru o măsuță de cafea din lemn masiv și o bibliotecă integrată în perete pentru ca sufrageria dumneavoastră să prindă personalitate. Doar prin asortarea tuturor elementelor vă veți putea mândri cu noua amenajare. Sfătuiți-vă și cu familia pentru ca mobilierul de living ales să fie pe placul tuturor.

Acum că ați aflat toate detaliile despre designul rustic, ce spuneți? Sunteți gata să vă transformați locuința? Noi așa sperăm! Și mai sperăm și că v-am fost de ajutor. Pentru și mai multă inspirație din domeniu, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și redecorare plăcută!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`