Gheorghe Vlădan, în prima sa declarație: ”Sunt nesănătos la cap să-mi ucid soţia”

Gheorghe Vlădan, în prima sa declarație: ”Sunt nesănătos la cap să-mi ucid soţia”

Într-o primă declarație în cadrul procesului în care este acuzat de uciderea a două femei și rănirea altor șase, Gheorghe Vlădan a încercat să-și ceară iertare în fața procurorilor, explicându-și gestul printr-o tulburare psihică.

”Consider că nu ştiu de ce am făcut aceste fapte, mai ale că nu ştiam persoanele din incinta coaforului, care nu-mi făcuseră niciun rău. Pe această cale le cer iertare. Sper să mai am ocazia să fiu lângă copilul meu și să nu fiu condamnat pe viață. Recunosc faptele”, a spus Gheorghe Vlădan, potrivit Evenimentul Zilei.

În timpul mărturiei, Vlădan a explicat ce a determinat ieșirea lui inexplicabilă din acea zi, arătând că totul a pornit de la probleme cu banii.

”În ultimile şase luni am acumulat presiuni psihice care au condus la o depresie acută, care au generat discuţii cu soţia mea din cauza lipsei banilor. Mi-a cerut să-mi găsesc un serviciu suplimentar”, a povestit Vlădan.

”Mi-am iubit foarte mult soţia (…)Ceea ce s-a întâmplat acolo, eu nu pot să-mi explic nici astăzi. Este foarte clar că sunt nesănătos la cap să-mi ucid soţia”, a mai spus Gheorghe Vlădan.

De altfel, el a arătat că  anterior incidentului fusese internat la Spitalul Elias din Capitală pentru tulburări de personalitate, depresie şi insomnii, iar medicamentele nu i-au făcut bine.

La începutul lunii martie, Gheorghe Vlădan a intrat în salonul Perla din Capitală unde a împuşcat mortal două persoane, pe soţia sa şi pe casiera coaforului, și a rănit alte șase.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)