Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota moțiunea depusă de PNL: Atunci când ești dintr-un județ care dă președintele României, nu poți să nu ții cont de ce doresc românii (VIDEO)

Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota moțiunea depusă de PNL: Atunci când ești dintr-un județ care dă președintele României, nu poți să nu ții cont de ce doresc românii (VIDEO)
Foto: starsibian.ro

Parlamentarul PSD din județul Sibiu Gheorghe Roman a explicat la B1 TV de ce a hotărât să părăsească PSD și să voteze vineri pentru moțiunea inițiată de PNL. Astfel, deputatul din Mediaș a spus că trebuie să țină cont de ce își doresc oamenii, mai ales când el însuși vine din județul Sibiu, de unde vine și președintele Klaus Iohannis.

„Atunci când ești dintr-un județ care dă președintele României, nu poți să nu ții cont de ce doresc românii”, a spus acesta, explicând că o mare parte din locuitorii din Mediaș au votat cu șeful statului la alegerile prezidențiale.

Roman a mai spus și că din 2013, de când Dan Șova a trecut prin Mediaș, i s-a promis că se va repara centura Sibiu, dar nici pănă acum nu s-a făcut nimic.

„În 2012 am candidat ca independent la funcția de primar al Mediaș. Am câștigat peste 30% din voturile oamenilor și în aceea perioadă am intrat în PSD, sperând că își vor ține datoria de mine, și anume, de a realiza un obiectiv extrem de important pentru Mediaș și anume, centura ocolitoare a orașului.
În 2013 domnul ministru Dan Șova a fost prezent în Mediaș și ne-a spus tuturor că în 2016 vom circula pe centura ocolitoare a orașului. Din păcate acest lucru nu se realizează”, a explicat acesta.

Deputatul Gheorghe Roman a anunțat, joi, că demisionează din PSD și că va vota moțiunea de cenzură depusă de PNL, în care se arată că Ponta ar fi vrut să ajungă preşedintele României „prin sabotarea deliberată a românilor din Diaspora” şi că „este timpul să recunoască şi să părăsească puterea”.

„Doresc să vă fac cunoscut că am decis să susțin moțiunea inițiată de PNL. Am luat această decizie având în vedere și voința oamenilor din Mediaș, din județul Sibiu, exprimată cu ocazia votului din noiembrie 2014, când au votat cu o majoritate covârșitoare pentru președintele Klaus Iohannis. În consecință, mi-am dat demisia din PSD. Îmi doresc ca gestul meu să fie înțeles de medieșeni”, a declarat deputatul PSD de Sibiu Gheorghe Roman. (Detalii AICI)

Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota moțiunea depusă de PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`