Gheorghe Moroșan, 30 de ani de închisoare pentru dubla crimă din Onești. Pedeapsa primită de soția sa (VIDEO)

Gheorghe Moroșan, 30 de ani de închisoare pentru dubla crimă din Onești. Pedeapsa primită de soția sa (VIDEO)
Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime din Onești.

Gheorghe Moroșan, bărbatul care anul trecut a executat doi muncitori într-un apartament din Onești, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Soția sa, care i-a susținut planul, a primit 12 ani cu executare, informează reporterul B1 TV Ana Micu, în cadrul Știrilor prezentate de Andreea Moraru.

Condamnări în cazul dublei crime din Onești

Gheorghe Moroșan a fost condmanat la 30 de ani de închisoare, în vreme ce soția sa a primit 12 ani de detenție. Decizia aparține Tribunalului Bacău și nu e definitivă.

Instanţa a mai stabilit daune de două milioane de euro, potrivit avocatului celor două victime, Adrian Cuculis. Rudele victimelor ceruseră daune de 12 milioane de euro.

Cazul a îngrozit întreaga țară anul trecut. Atunci, Moroșan a sechestrat doi muncitori în apartamentul pe care îl pierduse în instanță și a solicitat, prin intermediul soției lui, ca presa să fie prezentă acolo, apoi a contactat și autoritățile.

El a mai cerut să discute cu ministrul Justiției sau cel al Internelor de la acea vreme pentru a-și recupera apartamentul. Soția i-a susținut planul.

Scandal în Poliție după intervenția eșuată de la Onești

Forțele de ordine ajunse la fața locului nu au reușit să-l determine pe bărbat să renunțe la planul său. El a spus atunci că nu are nicio problemă ca muncitorii să-și piardă viața dacă el și-a pierdut apartamentul. Apoi i-a omorât.

A urmat apoi un întreg scandal în Poliție, fiind criticat modul în care agenții au intervenit.

Cercetările au arătat că Moroșan avea o tulburare de personalitate, dar și antecedente penale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`