Informații CUTREMURĂTOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dincă ar fi folosit un amestec de vaselină și carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei

Informații CUTREMURĂTOARE despre crima din Caracal: Gheorghe Dincă ar fi folosit un amestec de vaselină și carbid pentru a arde cadavrul Alexandrei
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Ies la iveală noi informații îngrozitoare despre felul în care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o și incinetar-o pe Alexandra Măceșanu. Potrivit unor surse, citate de G4 Media, Dincă l-ear fi spus anchetatorilor că a amestecat vaselina cu pastile de carbid pentru a arde oasele în arzătorul improvizat din curte.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Procesul de ardere ar fi durat 5-6 ore. De asemenea, sursele citate de G4 Media ar fi menționat că există doi vecini ai lui Dincă ce susțin că au văzut fum și au simțit un miros neobișnuit din curtea acestuia.

Portrivit declarațiilor unor specialiți, pentru același site, din amestecul de vaselină și carbid rezultă un un mediu oxiacetilenic, de natură să dezvolte temperaturi superioare, în jur de 1000 de grade.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Totodată, experții explică faptul că în cazul persoanelor tinere, aflate în proces de creștere, precesul de ardere se desfășoară mai rapid, din cauza structurii osoase relativ aerată.

În ceea ce privește inelele și fragmentele de lănțișor, care au fost găsite în cenușa din curtea lui Dincă, acestea nu s-ar fi topit decât la o temperatură mai mare de 1000 de grade, mai notează sursa citată.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Urmăriți B1TV.ro și pe
`