CAZUL CARACAL / Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat o localnică 

CAZUL CARACAL / Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat o localnică 

Gheorghe Dincă a recunoascut în fața anchetatorilor că a violat o femeie de 49 de ani, în casa lui, informează digi24.ro. Femeia a ajuns în curtea lui Dincă după ce acesta i-ar fi promis că îi va da de lucru.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Contactată de polițiști, femeia a spus că nu a depus o plângere până acum pentru că i-a fost frică, însă a făcut o reclamație marți.

Între timp, joi, cercetările la casa monstrului din Caracal au continuat, după ce un scanner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ. Scannerul ar fi identificat zece zone în care ar putea fi ascunse probe, iar acolo se vor face săpături.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Anchetatorii s-au întors la casa lui Gheorghe Dincă, joi dimineața. La cercetari a participat ca de fiecare data și suspectul, supravegheat în permanență de trupele speciale. Procurorii încearcă să afle ce se ascunde sub pământ, în curtea scanata de specialiștii în geodezie. Cercetarea vizează o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.
ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Urmăriți B1TV.ro și pe
`