Gestul impresionant pe care l-a făcut o stewardesă atunci când un bebeluș a început să plângă în timpul zborului: „Merită o mărire de salariu”

Gestul impresionant pe care l-a făcut o stewardesă atunci când un bebeluș a început să plângă în timpul zborului: „Merită o mărire de salariu”
Foto: Pixabay

Inimile pasagerilor dintr-un avion au fost cucerite imediat de gestul făcut de o stewardesă atunci când un bebeluș a început să plângă în timpul zborului. Videoclipul publicat pe TikTok a fost asaltat cu comentarii și cu aprecieri.

Jessica Nelson, o mamă care călătorea cu bebelușul ei, a surprins întreg momentul. În timpul zborului, micuțul a devenit foarte agitat și a început să plângă. Stewardesa nu a stat prea mult pe gânduri și a intervenit imediat pentru a-l liniști pe copil.

Stewardesa a fost apreciată pentru gestul pe care l-a făcut

Cu permisiunea mamei, stewardesa a luat micuțul în brațe și a început să îl plimbe prin avion, pentru a încerca să îl liniștească. L-a mângâiat pe spate și i-a făcut „un tur” al avionului, potrivit Mirror.

@jessicawindsorr On flight 2890 yesterday this angel saved me on my baby’s first plane ride 😇 @robloxsouthwestair #southwestairlines #southwestair #nashville #flyingwithababy ♬ original sound – Jess

„Însoțitoarei de zbor care i-a oferit bebelușului meu care țipa un tur al avionului, mulțumesc. Ea merită o mărire de salariu”, a scris mama pe TikTok.

„Și el pare atât de fericit!!!” , a scris un utilizator TikTok.

„Trebuia să văd asta astăzi. Eu și copilul meu avem un zbor săptămâna viitoare și eram foarte îngrijorată. Nu vreau ca oamenii să mă urască pentru că plânge”.

„Eu și copilul meu de doi ani avem un zbor mâine, e primul el zbor Acest lucru mă liniștește”, au fost doar câteva dintre comentariile adăugate la videoclipul care a strâns peste jumătate de milion de aprecieri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios