Gestul făcut de un român pentru a scăpa de polițiștii din Ungaria. Incredibil ce au descoperit aceștia în mașina sa

Gestul făcut de un român pentru a scăpa de polițiștii din Ungaria. Incredibil ce au descoperit aceștia în mașina sa
Foto: Pixabey

Potrivit informațiilor furnizate de Direcția de Poliție Județeană Győr-Moson-Sopron, în data de 20 iunie, la ora 9:20, pe autostrada M1, în dreptul kilometrului 165, a avut loc oprirea unei dubițe de către ofițeri.

Șofer român prins în Ungaria transportând imigranți

Șoferul român în vârstă de 32 de ani a fost oprit de polițiștii maghiari înainte să reușească să scape, după ce a intrat în coliziune cu alt vehicul aflat în fața sa. După impact, românul a părăsit rapid duba și a încercat să fugă de la locul accidentului. Cu toate acestea, intervenția rapidă a polițiștilor maghiari a dus la prinderea sa într-un timp scurt, nefiindu-i permis să evadeze.

La deschiderea ușilor autoutilitarei, polițiștii au descoperit că, pe lângă șofer, în interior călătoreau încă 29 de persoane care pretindeau că sunt cetățeni sirieni. Acești indivizi nu au putut prezenta documente care să ateste legalitatea șederii lor în țară. Echipa de polițiști i-a însoțit la sediul Poliției Județene Győr-Moson-Sopron în vederea desfășurării unor investigații suplimentare, conform jurnaliștilor de la kemma.hu.

Are loc o anchetă pentru traficul de persoane în Ungaria

După întoarcerea migranților la punctul de control temporar de securitate la frontieră conform legilor în vigoare în Ungaria, autoritățile au luat măsuri suplimentare. În același timp, anchetatorii au inițiat o investigație în legătură cu șoferul român, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

În conformitate cu legislația actuală din Ungaria, traficul de persoane este considerat o infracțiune gravă, care poate atrage pedeapsa cu închisoarea. În cazul unui caz standard, pedeapsa prevăzută variază între unu și cinci ani de închisoare, în timp ce în cazul unui caz calificat, pedeapsa poate fi de la cinci până la cincisprezece ani de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`