Gest șocant făcut de un tânăr de 18 ani din Bucureşti. Cum a încercat să alimenteze gratis într-o benzinărie din Giurgiu

Gest șocant făcut de un tânăr de 18 ani din Bucureşti. Cum a încercat să alimenteze gratis într-o benzinărie din Giurgiu
Foto: Pixabay

Un adolescent în vârstă de 18 ani, rezident al Bucureștiului, a instalat plăcuțe de înmatriculare false pe vehiculul pe care îl conducea și s-a oprit la o stație de carburant din Giurgiu. Aici, a alimentat mașina și a părăsit locul fără să achite contravaloarea combustibilului, conform Mediafax.

Un tânăr din Bucureşti a alimentat într-o benzinărie şi a plecat fără să plătească

La ora 3:00 dimineața de miercuri, un angajat al unei stații de alimentare cu carburant din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, a notificat direct Poliția Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni cu privire la un incident. Conform sesizării, un tânăr a alimentat autoturismul său cu benzină în valoare de 340 de lei și a părăsit locația fără să plătească, scrie Observator News.

În urma cercetărilor desfășurate, forțele de poliție au identificat șoferul unui autoturism ca fiind un tânăr în vârstă de 18 ani, rezident în municipiul București. În același timp, autoturismul condus de acesta a fost supus unui control amănunțit, dezvăluindu-se prezența unui set de plăcuțe de înmatriculare. Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că aceste plăcuțe ar fi falsificate și ar fi fost montate pe vehicul în timpul procedurii de alimentare cu carburant.

În prezent, se desfășoară investigații cu privire la comiterea infracțiunilor de furt calificat și punere în circulație a unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`