Gest halucinant făcut de o tânără mireasă în fața celebrului club Nuba. Trecătorii au rămas oripilați (FOTO)

Gest halucinant făcut de o tânără mireasă în fața celebrului club Nuba. Trecătorii au rămas oripilați (FOTO)
Foto: Facebook

Acțiunea se desfășoară la NUBA, în Herăstrău, unde mireasa și prietenele ei au ieșit să se distreze la petrecerea de burlăcițe. Unele au știut când să se oprească, dar nu și protagonista, care a exagerat cu băuturile.

O mireasă a exagerat cu băutura la petrecerea burlăcițelor

Când alcoolul este consumat în exces, corpul reacționează agresiv și începe să încerce să elimine substanța, așa cum s-a întâmplat în cazul petrecerii de la Herăstrău, unde mireasa a vomat. Grupul de petrecărețe ar fi fost de origine externă, scrie Cancan.ro.

Foto: Cancan.ro

Comportamentul veselnicelor” care au ales unul dintre cele mai exclusive cluburi din România pentru ultimele zile de burlăcie” ale prietenei lor nu trebuie blamat. S-au prezentat devreme și au preluat controlul asupra mesei, începând să servească pahar după pahar. Cu toate acestea, euforia lor s-a transformat rapid în agonie, după doar câteva ore de petrecere. La ora 01:00, mireasa era deja epuizată, sprijinită de bara din NUBA.

Unii au empatizat cu amica lor în timp ce alții au vrut să păstreze amintiri, filmând-o în timp ce cânta și dansa în rochie albă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`