Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani

Gest admirabil din partea unui tânăr din Târgu Jiu. Acesta a găsit pe stradă un portofel plin cu bani
Foto: Pixabay

Un tânăr de 21 de ani a dat o adevărată lecție de omenie. Acesta a găsit pe un bulevard circulat din Târgu Jiu un portofel plin cu bani și nu a ezitat nicio clipă.

A predat portofelul polițiștilor

Tânărul a găsit portofelul pe stradă și l-a predat polițiștilor, care ulterior l-au căutat pe proprietar și l-au restituit. Cel care îl pierduse era un bărbat de 54 de ani, care a fost recunoscător pentru gestul tânărului, transmite observatornews.ro. 

Incidentul a avut loc luni, 23 septembrie, când tânărul a găsit pe bulevardul Constantin Brâncuși, din Târgu Jiu, portofelul plin cu bani.

Polițiștii au apreciat gestul tânărului

Gestul tânărului a fost apreciat de polițiști și de proprietarul portofelului, fiind un exemplu de omenie necesar în această societate. Tânărul nu a încercat să păstreze suma de bani sau alte obiecte valoroase din portofel.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”
20:48 - Poliția Română, despre captura record de cocaină: Am știut în fiecare moment unde se află acele butoaie / Mai avem și alte operațiuni în curs, nu doar în Portul Constanța, ci și în alte zone ale României (VIDEO)
20:45 - Florian Bodog: PNL-ul și Nicolae Ciucă sunt dispuși să rupă coaliția de guvernare doar pentru că PSD-ul nu aceptă să voteze o astfel de lege pentru un singur om. Își doresc să asigure un loc călduț pentru președintele Iohannis (VIDEO)
20:24 - Mesaj divin primit de Lora, de la mama ei, în ziua nunții cu Ionuț Ghenu: „Au apărut deodată!”
20:24 - Marcel Ciolacu și-a prezentat programul din 3 aprilie: „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”
20:23 - Explozie urmată de un incendiu la Gheorgheni. Două persoane au fost salvate de pe acoperișul unei clădiri
20:06 - Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
20:04 - Românii care au carduri și conturi la această bancă trebuie să fie extrem de atenți la bani! Anunț important pentru toți clienții instituției bancare
19:57 - Tragedie în Italia. Doi turiști, un bebeluș și bunica sa, au fost dați dispăruți în urma inundațiilor din nordul Italiei