German de 76 de ani, reținut după ce ar fi violat doi copii. Era voluntar la o fundație de protecție a minorilor, în județul Arad

German de 76 de ani, reținut după ce ar fi violat doi copii. Era voluntar la o fundație de protecție a minorilor, în județul Arad
Foto: Pixabay

Un cetățean german în vârstă de 76 de ani a fost reținut de autorități deoarece fi violat doi minori instituționalizați la o casă de tip familial. Individul era voluntar în orașul Lipova, județul Arad, la o fundație de protecție a copiilor, transmite Agerpres.

German de 76 de ani, reținut după ce ar fi violat doi minori, în Arad

Germanul a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de agresiune sexuală în formă continuată și două infracțiuni de viol, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, Brigitte Sighete, joi, pentru Agerpres.

Prim-procurorul spune despre bărbatul reținut că era voluntar la fundația care ar fi trebuit să îi protejeze pe minorii cu vulnerabilități, dar el i-ar fi dus în locuința sa pe doi dintre copii, de mai multe ori, pentru a întreține relații sexuale cu ei, relații pentru care i-ar fi și plătit.

Fundația era susținută financiar din Germania, iar individul venea de mai mulți ani în orașul Lipova. Joi, el va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`