George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu și Raed Arafat, în urma tragediei de la Spitalul Matei Balș: „Au timp până mâine, ora 17:00″

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu și Raed Arafat, în urma tragediei de la Spitalul Matei Balș: „Au timp până mâine, ora 17:00
Foto: facebook.com/george.simion.unire

George Simion, președintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu și șefului DSU, Raed Arafat. Până sâmbătă după-amiază au timp Voiculescu și Arafat, potrivit parlamentarului.

„Am cerut demisia lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății și lui Raed Arafat. Au timp până mâine, la ora 17:00. Vom fi mulți. Dacă nu, noi vom protesta împotriva Ministerului SănătățiiNu e posibil așa ceva, dublul standard pe care domnul Voiculescu îl folosește. Când a fost în opoziție, a cerut demisii, inclusiv după tragedia de la Piatra Neamț. După atâtea tragedii, nu esteposibil ca Raed Arafat să treacă prin toate aceste evenimente și să cadă tot în picioare”, a declarat George Simion la Antena 3.

Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sănătății, este fost angajat al unor bănci din Austria

Numit în plină pandemie ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu nu are experiență în domeniul medical. A mai fost ministru în Guvernul Cioloș un an de zile, asta după ce timp de 14 ani a ocupat diversefuncții în bănci austriece, potrivit CV-ului său.

Monica-Emanuela Althamer, prietenă cu Vlad Voiculescu este secretar de stat la Ministerul Sănătății. De asemenea, Althamer nu are pregătire medicală. Este licenţiată în teologie şi literatura engleză.

În 2020, Vlad Voiculescu a recunoscut faptul că tatăl său a fost colaborator al Securității, în perioada comunistă.

Vlad Voiculescu nu intenționează să demisioneze, în urma tragediei de la Spitalul Matei Balș

În urma tragediei, Vlad Voiculescu a declarat faptul că se concentrează pe formarea unei echipe care să rezolve problemele din sistemul de sănătate.

„De data asta ministrul face ce poate. Există responsabilități și responsabili. Nu avem o concluzie a anchetei. Cred că lucrurile trebuie judecate sistemic. Să vedem care au fost cauzele.

Sunt de o lună aici, contruiesc o echipă la nivelul Ministerului Sănătății și apoi mai jos, în toată țara, care să poată să facă aceste investiții de care avem nevoie. Știți ce înseamnă să lucrezi într-o echipă. O echipă nu se contruiește de azi pe mâine. Asta facem”, a declarat Voiculescu pentru Antena 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”