Imagini uimitoare cu noua Dacia Sandero 2019: Șoferilor pur și simplu nu le-a venit sa creadă!

Imagini uimitoare cu noua Dacia Sandero 2019: Șoferilor pur și simplu nu le-a venit sa creadă!
Foto: CGTrader

Dacia intenționează să lanseze și a treiagenerație Sandero, întrucât primele s-au bucurat de popularitate, atât în România, cât și în restul Europei. O revistă franceză a publicat deja un posibil design al viitoarei Dacia Sandero.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Dacă românilor le-ar plăcea mai mult mașinile cu consum redus de carburant și cu dimensiuni medii, mult mai potrivite pentru străzile de la noi, poate că Sandero ar fi fostcel mai vândut din întreaga gamăDacia, scrie playtech.ro.

În general, românii preferă mașinile mari și nu întotdeauna din motive întemeiate, dar brandul românesc pare să le satisfacă pofta de mașină voluminoasă.

Încă de la lansarea celei de-a doua generații s-a observat o schimbare semnificativă de design, mai ales la exterior.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Un Sandero mult mai robust decât modelele cunoscute, mai lung și mai lat, deci vizibil mai stabil și poate și mai încăpător.

Farurile și calandrul nu diferă prea mult de modelul din a doua generație, dar partea inferioară a feței a căpătat un design mai atrăgător, mai modern și cu o mai bună dispunere a proiectoarelor de ceață. Ornamentele din jurul aripilor și de pe acoperiș te duce cu gândul la un model Stepway, care estevârful de gamăla Dacia.

Cele mai multe modificări de design apar în partea din spate. Sandero e de nerecunoscut și seamănă cu designul altor mașini mult mai scumpe, dar din aceeași categorie, cum ar fi Ford.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Ca urmare a unei astfel de configurări, viitoarea Dacia Sandero ar putea fi construită pe platforma CMF-B, disponibilă în două variante după alianța Renault cu Nissan: una mai “slabă”, numită Low Specifications și una premium, High Specifications.

Modelul ar putea fi prezentat abia la finalul anului viitor, dar încă nu se știe nimic sigur. E foarte posibil să nici nu fie disponibilă pe piața din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`