Gelozia, boală grea: Un tânăr s-a ales cu o internare la PSIHIATRIE în prag de sărbători, după ce i-a distrus mașina fostei iubite (FOTO)

Un bărbat gelos din Galați s-a ales cu dosar penal, amendă și o internare la psihiatrie.

Tânărul de 29 de ani i-a distrus mașina iubitei cu care se certase de curând, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

DEZMĂȚ TOTAL CU CLEOPATRA STRATAN! APARIȚIE BOMBĂ FĂRĂ HAINE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

GALERIE FOTO

„În jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie a fost direcţionat prin apel 112 în bulevardul Dunărea deoarece o persoană lovea cu toporul şi un ciocanul un autoturism. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat ce avea în mână un topor şi care la vederea oamenilor legii a încercat să fugă. Jandarmii l-au somat să se oprească şi imobilizat. Pentru lămurirea tuturor aspectelor ce au condus la un astfel de gest, bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie. În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii în contradictoriu cu concubina, bărbatul a intenţionat să pornească autoturismul şi pentru că nu a reuşit, într-un acces de furie, s-a dus în casă de unde a luat un topor şi un ciocan după care s-a întors la autovehicul pe care l-a lovit provocând distrugerea capotei, a aripilor faţă şi a parbrizului. Deoarece pe timpul efectuării verificărilor bărbatul trecea de la o stare la alta şi ameninţa că va da foc maşinii şi se va sinucide, jandarmii au hotărât transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Galaţi unde s-a dispus internarea“, a precizat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi, potrivit monitoruldegalati.ro.

ASTA E PREA DE TOT! LOREDANA GROZA, NOI IMAGINI DE INFARCT CU SÂNII LA VEDERE! DOAMNE, CUM A PUTUT SĂ APARĂ ÎN DIRECT (GALERIE FOTO-VIDEO)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`