GATA! SE DĂ A DOUA PENSIE, în ROMÂNIA! TOȚI PENSIONARII ROMÂNI așteptau ACEASTĂ VESTE

GATA! SE DĂ A DOUA PENSIE, în ROMÂNIA! TOȚI PENSIONARII ROMÂNI așteptau ACEASTĂ VESTE

Vești bune pentru toti pensionarii din România! Urmează să primească o a doua pensie, conform unui proiect de lege.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

Proiectul de lege ce reglementează cadrul legal pentru înfiinţarea schemelor de pensii ocupaţionale şi ale fondurilor depensii ocupaţionalea fost adoptat, în unanimitate, de către Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional,conform Capital.

BOMBĂ! IATĂ CUM „ÎȘI FACE DE CAP” OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Este vorba despre pensia ocupațională. Acest proiect transpune în legislația națională o importantă directivă europeană. Așadar, salariații din România ar putea primi o a doua pensie, pe lângă cea de la stat.

SCANDAL MONSTRU ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY BAGĂ DIVORȚ! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI

Proiectul, iniţiat de Guvern, transpune prevederile Directivei (UE) 2016/2341 a Parlamentului European şi a Consiliului din 14 decembrie 2016 privind activităţile şi supravegherea instituţiilor pentru furnizarea de pensii ocupaţionale (IORP). El defineşte principiile înfiinţării schemelor de pensii ocupaţionale şi ale fondurilor de pensii ocupaţionale, autorizarea schemelor de pensii ocupaţionale, constituirea fondului de pensii ocupaţionale prin contract de societate civilă, colectarea contribuţiilor şi investirea resurselor financiare ale fondurilor de pensii ocupaţionale, precum şi plata pensiilor ocupaţionale.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

Preşedintele Comisiei pentru muncă, Adrian Solomon (PSD), a arătat că adoptarea acestor reglementări deschide „calea rezolvării” situaţiei pensiilor speciale.

El a menţionat că legea, odată promulgată, va da posibilitatea angajatorilor să organizeze scheme de pensii ocupaţionale, astfel încât, în baza unor contribuţii în timpul activităţii, angajaţii să poată beneficia de o altă componentă a pensiei, la final de carieră.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`