MENAJERA lui GHEORGHE DINCĂ A RECUNOSCUT TOT: „Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez și…”. CONTINUAREA întrece orice IMAGINAȚIE

MENAJERA lui GHEORGHE DINCĂ A RECUNOSCUT TOT: Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez și.... CONTINUAREA întrece orice IMAGINAȚIE

Informații șocante ies la iveală în dosarul de la Caracal, în cazul fetelor răpite!

Alexandru Cumpănașu a fost recent invitat în cadrul emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, unde a oferit noi infirmații despre cazul care a șocat toată România, conform a1.ro.

BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (GALERIE FOTO )

Potrivit acestuia, avocatul pe care l-a angajat a descoperit la dosarul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, declarația femeii care s-a prezentat ca fiind menajera inculpatului.

ȘOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodată METEO! TELEVIZIUNEA, ÎN DOLIU! (GALERIE FOTO)

În documentul scris chiar de ea, femeia a dezvăluit că avea, de fapt, o misiune specială, și anume de a le aranja pe tinerele răpite, înainte ca acestea să fie duse în Italia.

ÎNMORMÂNTAREA celei mai iubite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România: MILIOANE de români în lacrimi (IMAGINILE DURERII – GALERIE FOTO)

Două luni a lucrat femeia respectivă ca menajeră în casa lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. În tot acest timp, sarcina ei era să aranjeze tinerele înaintea ca acestea să fie luate de băiatul cel mare al lui Gheorghe Dincă și duse în Italia cu acte false

„A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni.

Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false”, a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu la „Acces Direct”, informează Spynews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`