Galați: Un polițist a împușcat un tânăr care refuza să oprească mașina la semnalele oamenilor legii

Galați: Un polițist a împușcat un tânăr care refuza să oprească mașina la semnalele oamenilor legii

Un tânăr de 23 de ani a fost împuşcat, miercuri seară, de un poliţist, în judeţul Galaţi, în timpul unei altercaţii, după ce bărbatul a refuzat să oprească maşina la semnalele oamenilor legii, el fiind cercetat pentru conducerea fără permis a unui autoturism.

Tânărul a refuzat să oprească la semnalele Poliției și astfel, oamenii legii au pornit în urmărirea lui, reușind să-l prindă abia când fugarul a fost forțat să oprească din cauza drumului care se îngusta.

„În timpul urmăririi, unul dintre agenţi a executat focuri de averisment în plan verfical, fără ca bărbatul urmărit să reacţioneze. În momentul în care a fost forţat să oprească autoturismul, cei doi agenţi au încercat să-l imobilizeze, iar în timpul altercaţiei, pistolul unuia dintre poliţişti s-a descărcat accidental, bărbatul fiind împuşcat în hemitorace”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, citată de Mediafax.  Potrivit sursei citate, în urma incidentului, bărbatul a fost transportat la spital.

Tânărul va fi cercetat pentru conducerea fără permis a unui autoturism pe drumurile publice, dar şi pentru port ilegal de arme albe, după ce în maşina sa a fost găsită o bâtă de baseball.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`