Galați: O femeie care știa că este infectată cu COVID-19, prinsă în timp ce vindea legume la piață. Polițiștii au deschis dosar penal

Galați: O femeie care știa că este infectată cu COVID-19, prinsă în timp ce vindea legume la piață. Polițiștii au deschis dosar penal
sursa foto: pixabay

Incident grav în Galați. O femeie de 50 de ani a încălcat regulile sanitare impuse în contextul covid-19, după ce a fost depistată pozitiv. Aceasta nu a respectat carantina impusă la domiciliu și a fost prinsă de polițiști în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă din piaţă. Ea a fost amendată cu 1.000 de lei şi s-a ales cu dosar penal.

Femeia a fost depistată cu COVID în data de 25 martie 2021 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 8 aprilie. Cu toate acestea, ea s-a dus la piaţă să vândă produse agroalimentare.

“Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr.3 au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numita O.E., în vârstă de 50 ani, din Galaţi. Persoana în cauză a fost depistată pe Aleea Comerţului din Micro 19, în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă, deşi în data de 25 martie 2021, a fost depistată pozitiv cu Covid 19 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 08 aprilie 202”, a anunţat Poliţia Locală Galaţi.

În perioada 29 martie- 04 aprilie, agenţii Poliţiei Locale Galaţi au aplicat pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020, un număr de 141 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de peste 70.000 lei. Tot în vederea combaterii efectelor pandemiei cu COVID-19, poliţiştii locali au întreprins acţiuni specifice pe un număr de 624 de mijloace de transport în comun.

Un număr de 1.325 de călători au fost avertizaţi verbal şi alti 13 au fost sancţionaţi. De asemenea, 88 de persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu, au fost verificate de către poliţiştii locali.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`