Gafă uriașă a Poliției Române: Individul indicat drept ,,pistolarul din Gorj” e, de fapt, un bărbat surdomut. „O întreagă localitate este alarmată aiurea”

Gafă uriașă a Poliției Române: Individul indicat drept ,,pistolarul din Gorj” e, de fapt, un bărbat surdomut. „O întreagă localitate este alarmată aiurea”

O întreagă localitate a fost alarmată degeaba, iar un surdomut a trecut printr-o sperietură serioasă din cauza unei gafe a Poliției Române făcută în cazul pistolarului din Gorj.

Amintim că un individ de 52 de ani din județul Gorj l-a împuşcat în picioare şi în abdomen pe actualul partener al fostei sale soții. Poliția nu a reușit nici până acum să-l prindă, deși a anunțat suplimentarea efectivelor de căutare.

Un surdomut, victima unei gafe a Poliției Române

În graba de a-l prinde pe atacator, Poliția a dat publicității imagini din localitatea Lelești cu un bărbat care mergea pe stradă îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, precizând că e vorba de Petre Stăncioi, acuzat de tentativă de omor. Localnicii s-au speriat și au sunat la 112 să anunțe prezența făptașului. De fapt, în imagini apărea un bărbat surdomut care venise în vizită la niște rude.

„Deși am trimis poze poliției de câteva ore și le-am spus că imaginile care apar pe toate posturile TV, nu sunt cu cel căutat de ei, elicopterul continuă sa survoleze pe deasupra localității noastre (Frătești) și trec în continuare mașini ale jandarmeriei. În imagini apare verișorul meu care a fost în vizita la mine. Oare dând poza și acel filmuleț cu el pe toate posturile TV și în toate ziarele, nu ii puneți viata și reputația în pericol? La acest lucru s-a gândit cineva?

Menționez ca persoana care apare peste tot ca fiind „pistolarul din Gorj” este o persoana surdo muta care poate avea probleme din cauza acestor mediatizări total eronate! Trist, foarte trist! O întreagă localitate este alarmată aiurea”, a transmis Ionuț Tița, o rudă a bărbatului surdomut, citat de Pandurul.

Pistolarul din Gorj nu a fost prins nici acum

Petre Stăncioi l-a împușcat de patru ori pe actualul partener de viață al fostei sale soții, în locuința sa din Turcinești. Victima e acum în stare stabilă sub supravegherea medicilor la Terapie Intensivă.

Anterior, agresorul a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru șantajarea fostei soții. El i-a amenințat cu moartea pe femeie și actualul ei iubit dacă nu îi vor da un teren din Târgu Jiu, care i-a revenit la partaj în urmă cu 10 ani.

Stăncioi nu a fost nici acum găsit de polițiști.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`