Gafă LIVE la BBC: O prezentatoare a fost surprinsă arătând degetul mijlociu în timpul unei transmisiuni (VIDEO)

Gafă LIVE la BBC: O prezentatoare a fost surprinsă arătând degetul mijlociu în timpul unei transmisiuni (VIDEO)
Sursa foto: Shutterstock

Maryam Moshiri, prezentatoarea de știri de la BBC News, și-a cerut scuze public după ce a fost surprinsă arătând degetul mijlociu în timpul unei transmisiuni live.

Moshiri a explicat că gestul a fost o glumă privată cu echipa și nu intenționa să fie văzut de public, cerând scuze celor care s-au simțit jigniți, relatează Observatornews.ro.

Reacția publicului britanic

La începutul buletinului de știri de la prânz, Maryam Moshiri a fost filmată arătând degetul mijlociu și ridicând sprâncenele.

Realizând că este în emisie directă, prezentatoarea și-a revenit rapid și a continuat programul într-un ton serios.

După incident, reacțiile au fost împărțite în rândul publicului britanic. Unii au considerat gestul neprofesionist și au cerut sancțiuni, inclusiv tăierea finanțării publice pentru BBC. În același timp, unii telespectatori au găsit momentul amuzant și au susținut-o pe Moshiri.

Maryam Moshiri și-a cerut scuze public

Maryam Moshiri și-a prezentat scuzele pe platforma X, afirmând că gestul a fost o glumă privată în timp ce număra invers pe degete cu echipa.

A explicat că nu a realizat că gestul va fi surprins de camera de filmat și că nu a fost intenția ei să jignească sau să supere pe cineva. Moshiri a subliniat că gestul nu a fost adresat telespectatorilor și că își pare rău dacă a afectat pe cineva.

„A fost o glumă privată cu echipa și îmi pare rău că a intrat pe post! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu le arătam degetul telespectatorilor sau vreunei persoane. A fost o glumă prostească destinată unui număr mic de prieteni”, a spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`